RAVINTOLA MASUUNI

Featured Listing
RAVINTOLA MASUUNI

Sokos Hotel Ilveksen kulinaarinen käyntikortti, Ravintola Masuuni on Tampereen ravintolamaailman suunnannäyttäjä, jonka keittiömestarina vapaat kädet saanut Jarmo Kajander rohkeasti modernisoinut kokkausta entistä rennompaan suuntaan. Ruokailu toteutuu Ravintola Masuunissa lämminhenkisen rennossa tunnelmassa.

Lue lisää

Sokos Hotel Ilves, Tampere
ti-to 18-22, pe 18-23, la 16-23, su 11-15
MENU SOITA: 035 6986 121 WWW FB

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
MASUUNI

loading map - please wait...

MASUUNI 61.496123, 23.765831 Sokos Hotel Ilveksen kulinaarinen käyntikortti Ravintola Masuuni on Tampereen ravintolamaailman suunnannäyttäjä. Yhteistyö lähiseudun pientuottajien kanssa hakee vertaistaan koko Suomessa.

RAVINTOLA MASUUNI ARTIKKELEISSA

Masuunin flyygeli laulaa lauantaisin (KESÄTAUOLLA)

Sokos Hotel Ilveksen kulinaarisen helmen, Masuunin valkoinen flyygeli alkaa saada musiikillista kyytiä, kun ravintolassa kuuluu helmikuusta alkaen aina lauantaisin pianistin soitantaa. Flyygelin sijainti Masuunin...

Viini virtaa ravintoloissa – Riesling & Spätburgunder -viikot 8.–20.5.2017

Saksalainen riesling on jo pitkään ollut suuressa suosiossa sekä meillä Suomessa että kansainvälisessa gastronomisessa maailmassa. Tamperelaiset viiniravintolat osallistuvat jo neljättä kertaa kyseisille viiniviikoille, joilla siemaillaan viileän vaalean rieslingin lisäksi tänä vuonna myös punaista ja pidettyä spätburgunderia.

PE 7.4. | Masuunin Ipanema -illta: DJ Juissi [Lounge-, Bossanova- Jazz ja Swing]

Perjantaisin Masuunin Ipanema-illoissa swingataan ja bossataan! Letkeät ja pikkusähäkätkin rytmit ovat paikallaan vaikkapa ennen illallista Masuunissa, tai muuten vain baarissa kohdatessa. Baariin voi poiketa...

MASUUNI & ILVES TAPAHTUMISSA

Tapahtumatietoja tulossa.
RAVINTOLA MASUUNI
Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1
ti-to 18-22, pe 18-23, la 17-23
  • RAVINTOLA MASUUNI