RAVINTOLA MASUUNI

Featured Listing
RAVINTOLA MASUUNI

Sokos Hotel Ilveksen kulinaarinen käyntikortti, Ravintola Masuuni on Tampereen ravintolamaailman suunnannäyttäjä, jonka keittiömestarina vapaat kädet saanut Jarmo Kajander rohkeasti modernisoinut kokkausta entistä rennompaan suuntaan. Ruokailu toteutuu Ravintola Masuunissa lämminhenkisen rennossa tunnelmassa. Tarjolla olevien viinien ja ruokien makuihin paneudutaan edelleenkin  erityisellä huolella.

Kesäkaudella ravintola Masuuni vilvoittuu ekologisesti Tammerkosken avulla. Lisäksi keittiö palvelee myös Takomon terassilla Tammerkosken äärellä. Kaikkiaan 170 asiakaspaikkaa tarjoava Takomon terassi on rakennettu Tampereen paraatipaikalle, jossa auringonsäteet pääsevät hellimään asiakaskuntaa pitkälle iltaan asti. Maittava ruoka, kylmät juomat ja houkuttelevat live-esiintyjät takaavat sen, että Takomon terassi on mainio kohde kesäterassimeininkiä ja hyvää seuraa kaipaavalle.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
MASUUNI

loading map - please wait...

MASUUNI 61.496123, 23.765831 Sokos Hotel Ilveksen kulinaarinen käyntikortti Ravintola Masuuni on Tampereen ravintolamaailman suunnannäyttäjä. Yhteistyö lähiseudun pientuottajien kanssa hakee vertaistaan koko Suomessa.

RAVINTOLA MASUUNI ARTIKKELEISSA

Masuunin flyygeli laulaa lauantaisin

Sokos Hotel Ilveksen kulinaarisen helmen, Masuunin valkoinen flyygeli alkaa saada musiikillista kyytiä, kun ravintolassa kuuluu helmikuusta alkaen aina lauantaisin pianistin soitantaa. Flyygelin sijainti Masuunin...

PE 7.4. | Masuunin Ipanema -illta: DJ Juissi [Lounge-, Bossanova- Jazz ja Swing]

Perjantaisin Masuunin Ipanema-illoissa swingataan ja bossataan! Letkeät ja pikkusähäkätkin rytmit ovat paikallaan vaikkapa ennen illallista Masuunissa, tai muuten vain baarissa kohdatessa. Baariin voi poiketa...

MASUUNI & ILVES TAPAHTUMISSA

ma 01.05.2017
Masuunin vappubuffet | 56€
  Buffet Viher-yrttisalaattia Kurpitsasiemeniä, oliiviöljyä ja tummaa balsamicoa Tomaattia, mozzarellaa,...

RAVINTOLA MASUUNI
Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1
ti-to 18-22, pe 18-23, la 17-23