O’HARA’S FREEHOUSE

Featured Listing
O’HARA’S FREEHOUSE
oharas-pub-tampere3O’Hara’s Freehouse on onnistunut yhdistelmä irlantilais- ja englantilaispubia. Freehouse-nimensä mukaisesti paikka on oman tiensä kulkija ja ketjuista riippumaton. Tarjolla on mielenkiintoisia brittipainotteisia hana- ja pullo-oluita. Pubin erikoisuutena ovat ympärivuotisesti valikoimassa paikkaansa pitävät real ciderit ja real perryt.
Juomapuolen ohella asiakkaiden viihdykkeeksi on tarjolla live-musiikkia, DJ-vierailuja ja tietovisailuja. Lisäksi kellarikerroksessa pääsee seuraamaan sporttia antaumuksella.

O'HARA'S FREEHOUSE TAPAHTUMISSA

Tapahtumatietoja tulossa.

Katso myös keikat pe-la: www.gastropub.net/oharas/keikkakalenteri/

O'HARA'S FREEHOUSEN TAPAHTUMAT JA ARTIKKELIT

Olutravintola O'Hara's

O’Hara’s Freehouse takoo brittiläistä pubiruokaa Mansessa

Pubiruoka on löytänyt O’Hara’s Freehousen asiakkaat. Arki-iltoina viihdytään pubin ytimessä lähellä baaritiskiä. Iltaisin ja viikonloppuisin haetaan myös ruokarauhaa pubin uudelta ruokapuolelta.

O’Hara’s Freehouse sai ruokailutilaa – gastropub valtasi alaa Seurahuoneelta

Hämeenpuiston ja Satakunnankadun kulmassa toimiva vireä olutravintola O' Hara's täytti äskettäin viisi vuotta ja päätti laajentua asiakkaiden iloksi. Entisen Seurahuoneen tiloista löytyi lisätilaa ruokailijoille, joiden lautasille valmistuu nyt annoksia sekä gastropubin uudesta pikkukeittiössä että sisarravintola Gastropub Tuulensuun varustellummasta keittiössä.

Idiomatic Klubilla 21.1.2015

Keikat Tampere - Keskiviikkona: The Fisk, Idiomatic
GASTROPUB O’HARA’S
Hämeenpuisto 17-19, 33210 TAMPERE
Puh. 045 2647814
Avoinna ke-to 16-24(02), pe-la 15-03, su 16-24(02), ma-ti suljettu
oharas@gastropub.net
  • O’HARA’S FREEHOUSE
  • O’HARA’S FREEHOUSE