RAVINTELI HUBER

Featured Listing
RAVINTELI HUBER

Huber on uniikki oman tiensä liharavinteli, jonka toiminnan kulmakivet ovat raaka-aineiden korkea laatutaso sekä yksityiskohtia myöten mietitty palvelumalli. Korkealla laatutasolla tarkoitetaan panostuksia raaka-aineisiin etenkin lihatuotannon puolella.

Kaikki ravintolaan tuleva liha on kotimaista lypsykarjalihaa, hevosta ja possua. Liha on hinnoiteltu sadoissa grammoissa ja sitä on tarjolla monessa muodossa ja monessa koossa nälän ja mieliteon mukaan.

Lue lisää

Aleksis Kiven katu 13, 33200 Tampere
ma 16-24, ti-pe 11-24, la 13-24
keittiö 23

Lounasaikaan Päivälista ti-pe 11-16

MENU PÖYTÄVARAUS SOITA: 0400 354 997 @ WWW FB

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
RAVINTELI HUBER

loading map - please wait...

RAVINTELI HUBER 61.496361, 23.760502 Ravintoloitsijat kuvailevat Huberia uniikiksi omantiensä biffiravinteliksi, jonka toiminnan kulmakivet ovat raaka-aineiden korkea laatutaso sekä yksityiskohtia myöten mietitty palvelumalli.

RAVINTELI HUBER ARTIKKELEISSA

Berthan sommelierkonkari Pasi Mamia Huberin viinien valtiaaksi

Aurinkoinen kevät on villiinnyttänyt Huberin lihamiehet. Raikkaat tuulet puhaltelevat à la carte -listan lautasille kylmäsavulohta, kampasimpukkaa ja mustekalaa. Onko Huber enää entisensä?

Huber huiluttelee kesällä pikkutunneille asti

  Kun monet ruokaravintolat sulkevat kesällä oviaan, Ravinteli Huberin grilliin kipataan lisää puuhiiliä. Keittiössä grillataan pihviä sekä makkaraa pikkutunneille asti ja asiakkaita hemmotellaan laadukkaista raaka-aineista valmistetuilla drinkeillä. Sunnuntaita...

KE 29.3. | Yllätyksiä Suurille Lihan Ystäville – Huber aloittaa Lihaillat yllätysmenuineen

Ravinteli Huber starttaa 29.3. alkaen yllätykselliset Lihaillat, jotka herkistävät varmasti kunnon carnivoren mielen ja makuhermot. Luvassa on lihaisia erikoisherkkuja ja niiden kavereiksi valikoituja juomia...

RAVINTOLA HUBER TAPAHTUMISSA

Tapahtumatietoja tulossa.
RAVINTELI HUBER
Aleksis Kiven katu 13, 33200 TAMPERE
Avoinna ma 16-24, ti-pe 11-24, la 13-24, su suljettu
ravintelihuber@ravintelihuber.fi
  • RAVINTELI HUBER
  • RAVINTELI HUBER