ALSACE

Featured Listing
ALSACE

Laukontorin satamatunnelman syleilyssä sijaitseva Wistub Alsace valmistaa Ranskan maaseudun, erityisesti Alsacen maakunnan herkkuja. Pienellä ja maalaisranskalaisen tunnelmallisella ravintolalla on ruokaan rakkaudella ja arvostuksella suhtautuva henkilökunta, joka taitaa viinin ja ruoan yhdistämisen. Jokaiselle annokselle etsitään ja löydetään sopiva viinikumppani.

Pieni ja tunnelmallinen viinituparavintola on omiaan erilaisten illanistujaisten ja juhlien viettoon. Ravintola soveltuu myös erilaisten yritystilaisuuksien järjestämiseen kabinetti- ja ravintolatiloineen.

Kesäkaudella ravintolan aurinkoisella ja suojaisella satama-alueelle katsovalla terassilla voi ruokailla tai vaikkapa istuskella lasillisella alsacelaista viiniä leppoisaa torivilskettä seuraillen.

Laukontori 6, 33200 Tampere
ti-pe 11- la 14-
LOUNASMENU MENU ONLINE-PÖYTÄVARAUS SOITA: 03 2120 260 @ WWW FB

WISTUB ALSACE KARTALLA

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
WISTUB ALSACE

loading map - please wait...

WISTUB ALSACE 61.495408, 23.760348 Laukontorin satamatunnelman syleilyssä sijaitseva Wistub Alsace valmistaa Ranskan maaseudun, erityisesti Alsacen maakunnan herkkuja.  

RAVINTOLA WISTUB ALSACE ARTIKKELEISSA

Keväiset parsaviikot käynnistyivät Wistub Alsacessa

Parsa on ehdoton kevään merkki ja se jumalainen herkku, josta haaveillaan talvella vesi kielellä. Kevään ensimmäisiä parsoja odotetaan Wistub Alsacessa aina suurella jännityksellä ja tänä vuonna ravintola on startannutkin parsakauden ensimmäisten joukossa Tampereella.

Wistub Alsacen ravintolakabinetti

Ravintola Wistub Alsacen kabinetti on viehättävä kokous- ja juhlatila ranskalaisen viinituvan hengessä. 12 hengen kabinetin varustukseen kuuluu mm. valkokangas ja videotykki. Ravintola tarjoaa valmiita...

WISTUB ALSACE TAPAHTUMISSA

Tapahtumatietoja tulossa.

TIESITKÖ?

wistub-alsacen-oma

Ravintolassa voi järjestää omatoimiset tai opastetut viininmaistelut. Alueeella on kiehtova viini- ja ruokakulttuuri sekä historia ja se on myös mainio matkakohde.

Lue lisää: http://www.wistubalsace.com/viinienmaisteluillat/

RAVINTOLA WISTUB ALSACE
Laukontori 6 B, 33200 TAMPERE
Puh. (03) 212 0260
Avoinna ti-to 16-22, pe 16-23, la 16-23
wistubalsace@wistubalsace.com
  • ALSACE