RAVINTOLA TIILIHOLVI

Featured Listing
RAVINTOLA TIILIHOLVI

PÖYTÄVARAUS ILLALLISLAHJAKORTTI

tiiliholvi kokit kohokohdatTunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Reippaasti yli 40-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella. Keittiömestari Pietari Parkkosen tiimillä on vapaat kädet toteuttaa itseään ja päästää luovuutensa valloilleen niin menujen laadinnassa kuin ruoanvalmistuksessa muutenkin. Tiiliholvin keittämössä siis uskalletaan heittäytyä raaka-aineiden ja inspiraation vietäväksi kauden parhaimpien raaka-aineiden parissa.
Ruoille löytyy aina sopiva viinikumppani Tiiliholvin omasta viinikellarista. Viinivalikoiman, ruoan ja palvelun tasosta kertoo jotain sekin, että kansainvälinen Brotherhood of the Knights of the Vine -järjestö on myöntänyt Ravintola Tiiliholville ensimmäisenä ravintolana Suomessa järjestön vaakunakilven.
Tiiliholvi sovaltuu mainiosti looseineen niin tunnelmallisiin ja romanttisiin illallisiin kuin erilaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiinkin 4 holvikattoisen kabinettitilansa puolesta.
icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
TIILIHOLVI

loading map - please wait...

TIILIHOLVI 61.498095, 23.755796 Tunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Reippaasti yli 40-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.

TIILIHOLVI ARTIKKELEISSA

TIILIHOLVIN TAPAHTUMAT

ti 15.08.2017
Illallinen pimeässä
Tiiliholvissa on mahdollista haastaa ja herkistää makuaistiaan, kun ravintola järjestää...
RAVINTOLA TIILIHOLVI
Kauppakatu 10, 33210 TAMPERE
Puh. 020 7669 061
lounas ma 11-15, Illallinen ma-to 17-23, pe 17-24, la 15-24,
tiiliholvi@tiiliholvi.fi