HELLA & HUONE

Featured Listing
HELLA & HUONE

Hella & Huone on tasokas, selkeälinjainen ja persoonallinen illallisravintola, joka on saanut myös maanlaajuista tunnustusta ja kiitosta. Tunnelmallinen pikkuravintola on keittiömestarinsa Arto Rastaan omistama ja keittiöfilosofialtaan keittiöfilosofialtaan pohjoismaiseen keittiöön pohjaava sekä laadukkaita, luonnon- ja lähiraaka-aineita arvostava.

Keittiömestari Arto Rastas on moneen kertaan palkittu innovatiivinen keittiömestari, joka nauttii uusien ja mielenkiintoisten annoksien kehittelystä. Usein ruokaa valmistetaan jopa itse kasvatetuista raaka-aineista. Ravintolan ruokatuote täyteläistyy annosten makumaailmaan sopivilla tasokkailla viineillä. Viinimenut tuovat tarjolle kiinnostavia juomia ja oivallisia yhdistelmiä ruokien kanssa.

Tampere-talon läheisyys tekee ravintolasta erinomaisen paikan nauttia kulinaristinen elämys ennen tapahtumaa. Pöytävarauksella ravintolassa voi syödä jo klo 16.30 alkaen – ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Salhojankatu 48, 33500 Tampere
to-la 18.00 ja ennakkovarauksesta
MENU SOITA: 03 212 4712 @ WWW FB

HELLA & HUONE KARTALLA

Toggle Directions

HELLA & HUONE ARTIKKELEISSA

Hans Välimäki kokkaa illallisen Hellassa & Huoneessa Tampereella 1.4.2017

Keittiömestari Hans Välimäki on aloittanut tänä keväänä epäsäännöllisen säännölliset illalliset, joiden teemat vaihtelevat sesongin, mieltymysten ja fiilisten mukaan. Kolme ensimmäistä iltaa myytiin Helsingissä hetkessä...
video

Hellan & Huoneen uusi keittiökonkari antaa makujen kirmata lähtemättä itse laukalle

Innovatiivinen keittiökonkari Markus Rosenberg on hiljattain ottanut vetovastuun Hellan & Huoneen keittiöstä ravintoloitsija Arto Rastaan oikeana kokkipuukkokätenä. Uudelta listalta illastetaan taidokkaan yksinkertaista ja yllätyksellistä. – Markuksella...
HELLA & HUONE
Salhojankatu 48, 33500 TAMPERE
Avoinna to-la 18.00 ja muina päivinä ennakkovarauksesta
ravintola@hellajahuone.fi