2H+K BAARI

Featured Listing
2H+K BAARI
2h+k on sekä keittiön että baarin puoleen jakautunut ravintola. Oman sisäänkäyntinsä takaa avautuvaan Kaksion baariin tuovat tunnelmaa ravintolapuolen tapaan tuttuun tyyliin vanhat punatiilet, tumma puu sekä pöydillä palavat kynttilät.
Kolmesta isosta tauluteeveestä on mahdollisuus katsella mm. jalkapalloa, formuloita ja jääkiekkoa mielenkiintoisten kisojen tullen. Koko aikaa TV ei baarissa pauhaa. Elävää musiikkiakin on silloin tällöin tarjolla.Baarin tuoteryhmistä löytyy jokaiselle jotain, niin vahvempaa kuin miedompaakin virvoketta. Hanaoluita löytyy runsas valikoima, vaikkakaan olutravintolaksi ravintoloitsijat eivät halua baariaan luonnehdittavan. Juomien lisäksi Baarissa pääsee maistelemaan myös messevää pikkupurtavaa mm. wingsien ja ribbsien muodossa.
icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
2H+K

loading map - please wait...

2H+K 61.496611, 23.769260 2h+k eli tuttavallisemmin Kaksio on ollut alkutaipaleestaan asti erittäin suosittu pikkuravintola. Tiivis ja lämmin tunnelma punatiilisessä, rustiikkisessa ravintolatilassa on jotain ainutlaatuista Tampereella. Kaksion hieman välimerellisen bistromaiset annokset ovat saaneet vankkumattoman jalansijan kaupunkilaisten sydämissä ja vatsoissa.

Aleksanterinkatu 33, 33100 Tampere
ti-to 16-00, pe 11-01, la 15-01, su-ma suljettu

Burgeriperjantai pe 11-16

MENU SOITA: 03 213 1131 @ WWW FB

KAKSION BAARISSA TAPAHTUU

Tapahtumatietoja tulossa.

2H+K BAARI ARTIKKELEISSA

Kaksion maut alkoivat seurailla sesonkeja – Uusia antimia annosvalikoimassa

Ravintola 2h+k on alkanut uudistaa annoksiaan taajempaan tahtiin sesonkeja seuraillen. Keittiöpäällikkö Matti Olli on saanut tiimiinsä nuoren ja innokkaan vahvistuksen, joka toi uusia tuulia...

Lähiraaka-aineista ja paikallisista oluista innostunut Kaksion baari pyöräytti burgerin lähiseudulta

Kaksion baari on kaikessa hiljaisuudessa uudistanut ruokatuotettaan. Nyt kokataan Suomi 100 -hengessä lähituottajien liharaaka-aineista vaihtuvia burgeriannoksia, joihin upotetaan myös paikallisia juustoja. Parhaillaan tarjoillaan luomutuotettua ylämaankarjaa vuoropäällikkönä toimivan...
2H+K BAARI
Aleksanterinkatu 33, 33100 TAMPERE
(03) 2131 131
ti-to 16-24 pe 11-01, la 15-01 su-ma suljettu, avoinna tilauksesta
  • 2H+K BAARI