Siikaa, parsaa ja mateenmätibottargaa. Kuivatusta mateenmädistä valmistettu bottarga on kerännyt kovasti kiitoksia Piemonten asiakkailta.

Ravintola Piemonten keittiötiimi on käynyt jo vahvasti keväisen parsan kimppuun. Parsaa on nyt aivan jokaisessa pääruoka-annoksessa ja muissakin mauissa mennään vahvasti kevätkärki edellä.

MAINOS

– Saimme käsiimme hyvää espanjalaista parsaa, joten ajattelimme aloittaa parsalla jo nyt, vähän ennen muita. Kaikissa pääruoissamme on nyt parsaa jossain muodossa, keittiömestari Niko Ervalahti kertoo innoissaan.

Mozzarellakakkua ja karhunvadelmaa.

Löytyypä parsaa muualtakin, sillä alkuruokapuolelta paljastuu parsaa siikarullan kaverina. Annos on aateloitu talvella valmistetulla ja loistavan vastaanoton saaneella mateenmätibottargalla.

Parsaisella pääruokapuolella on tarjolla mm. karamellisoitua ankanrintaa, maapähkinäpyreetä, linssisalaattia tomaatilla ja vihreällä parsalla sekä kahvilla maustettua kastiketta.

– Maut toimivat hyvin yhdessä, sillä sekä maapähkinä, tomaatti että kahvi ovat parsan makupareja, Ervalahti summaa.

Jälkiruokarintaman erikoisherkkuna hurmaa mozzarellasta valmistettu karhunvatukkainen juustokakku.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Ankkaa, linssejä, maapähkinää ja parsaa.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

LA 10.3. | Italialainen brunssi: Piemontessa lauantaisin antipastopöydän antimia

Ravintola Piemonte hemmottelee lauantaipäivisin ruokailemaan suuntaavia antipastopöydän antimin ja pasta-annoksin. Joka lauantai klo 12-16 Piemontessa on tarjolla monipuolinen antipastopöytä, josta mieleisiään makuja lautaselleen ammentaa. On...

Piemontessa syödään sisilialaisittain – Piemonte goes to Sicily

Piemonte sukeltaa Sisilian makumaisemiin. Keittiömestari Niko Ervalahti on napsinut sisilialaisen keittiön makuja katukeittiön antimiakin ravintolatasoisiksi annoksiksi taituroiden. Annosvalikoimasta löytyy niin panellea, kikherneitä ja sumakkia kuin...

PE 12.1. | Ilaria Tucci & Tuomas Luukkonen Sisiliaviikkojen avajaispäivänä ravintola Piemontessa

Pienen tauon jälkeen Ilaria Tucci ja Tuomas Luukkonen saapuvat jälleen ravintola Piemonteen. – Tule paikalle kuuntelemaan kun Ilaria Tucci (laulu) & Tuomas Luukkonen (kitara) esittävät upeita italialaisia iskelmiä. Soittolistalla mm....