Sokos Original Hotel Ilves
Talvisen vuodenajan teemalliset herkut näkyvät ja maistuvat tälläkin kertaa Masuunin annosvalikoimassa. Alkuruokien joukosta löytyy muun muassa kauden yhtä suurinta herkkua, blinejä, sekä kevyesti savustettua sellerikeittoa. Myös Pentti Ukkosen kyyttövasikka tekee paluun Masuunin listalle. Kyyttö on kirmannut niin alku- kuin pääruokapuolellekin.
– Pääruuissa loistavat tutut, laadukkaat raaka-aineet, kuten Vanajaveden kuha, Kaldoaivin poronvasa ja kasvisruokailijoille tomaattiraviolit Kolatun vuohenjuuston kera. Annosten lisukkeet on valittu vuodenaikaa mukaillen, esimerkiksi mausteinen, hitaasti haudutettu punakaali, linssimuhennosta ja puikulamuusi vievät kielen mennessään, kertoo keittiömestari Mikko Kautto.
Jälkiruokaksi nautitaan appelsiinilla maustettua suklaata, päärynää ja lakritsia sekä karpalon ja kinuskin klassista yhdistelmää uudella tavalla toteutettuna.
Alkuvuoden uutuutena bliniviikot
3.-8.2. Masuunissa vietetään ensimmäistä kertaa bliniviikkoja. Koko viikon ajan tarjolla on runsas buffet, josta löytyy muun muassa mätejä, erilaisia salaatteja ja lämpimiä pataruokia. Buffet’n antimet ovat tarjolla iltaisin.
Kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy