UkkoMetsossa oluet on kaverustutettu kotimaisien pienpanimo-oluiden kanssa. Hämeenpuiston kevät nimittäin käynnistyi UkkoMetson parsaviikkojen merkeissä.
Terassikausikin alkaa viimeistään vappuna. Pian alkavia jääkiekon MM-kisoja odotellaan myös hartaasti.
– Parsaherkut on suunniteltu alkupaloiksi tai pieneen nälkään nautittaviksi. Parsamenun kolme ensimmäistä annosta ovat alkuruokia. Pääruokavaihtoehtoina listalta voi poimia parsaa ja paistettua lohta tai parsaohrattoa ja broileria. Tyyli on meidän tapaan krouvi mutta maukas, ravintolapäällikkö Satu Valkama luettelee.
Satu kannustaa kokeilemaan olutta parsaruokien seuralaisena. Laajasta pienpanimo-olutvalikoimasta löytyykin niille loistavia olutpareja etenkin vehnäisistä ja belgityyppisistä mallasjuomista.
Viime kevään tapaan jääkiekkomatseja voi katsella joko terassin baarin edustalla tai UkkoMetson yläkerrassa, jossa on isompi ruutu. Ravintolassa seurataan kaikki Suomen pelit aina kun se on mahdollista.
Parsaviikot 8.4.-15.5.2016
Parsa-juustokeitto
yrttituorejuustolla maustettu keitto valkoisesta parsasta
7,00e
Parsaa Hollandaise
Vihreää sekä valkoista parsaa, hollandaisekastiketta sekä parmesanjuustoa
10,00e
Gratinoitua parsaa
Mozzarellalla gratinoitua vihreää parsaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, balsamicosiirappia sekä rucolaa
9,00e
Parsaa ja paistettua lohta
Vihreää parsaa, paistettua lohta sekä korvasienimuhennosta
18,00e
Parsaohrattoa ja broileria
Parsaohrattoa vihreästä parsasta, paistettu broilerin filee sekä parmankinkkulastuja
18,00