Masuuni ottaa kesän asiaan kuuluvalla rentoudella ja on valikoinut suveksi listalleen sarjan klassikkoannoksia. Lisäksi maineikkaan illallisravintolan keittiö on tällä hetkellä koko Ilveksen ainokainen köökki, josta saa pizzaa.
– Halusin ottaa kesälistalle klassikkoja. Sellaisia monille tuttuja, helposti lähestyttäviä mutta korkealaatuisia ja herkullisia annoksia, keittiöpäällikkö Jarmo Kajander kertoilee.
Kyseisten klassikoiden lisäksi myös Takomon terassin annokset ovat syömäiltävissä Masuunin puolella perin lupsakkaan tapaan. Paikalle voi piipahtaa siis vallan mainiosti murkinoimaan vaikkapa vain yhden annoksen verran. Esimerkiksi perinteisen katkaraputoastin tai peltipizzan.
– Täältä meidän Rôtisseur-nurkastahan pizzaa nyt saa ainoana ravintolana koko Ilveksessä, Kajander toteaa veikeästi.
Klassikkoannosten toteuttamisessa on käytetty teemaan sopivaista malttia ja pidetty ohjat tiukalla, sillä komponentteja ei ole lähdetty purkamaan palasiksi. Ainoastaan esillepano on vähän modernimpaa mallia.
Katkaraputoastin lisäksi annosvalikoimasta löytyy mm. niin Caesar-salaatti kuin Chateaubriand ”Oscar” ja Peche Melbakin.
Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy