Masuuni kattaa pop up -hengessä Original Sokos Hotel Villan pöydät 25.–27.3. klo 18-22.
Lähiruokaideologiaa toteuttava Masuunin keittiömestari Mikko Kautto on loihtinut neljän ruokalajin illallisen, jonka pääruoissa loistavat tutut, laadukkaat raaka-aineet: Paijan viljaporsasta, paistettua Vanajaveden kuhaa. Lautasilta löytyy pikkuherkkuina myös Mouhijärven juustoja sekä jälkiruokana herkullinen suklaan, jogurtin ja pistaasipähkinän yhdistelmä.
Neljä ruokalajia 55 € / hlö. Neljän viinin viinipaketti 35 € / hlö. Pöytävaraukset hotelli Villan vastaanotosta, p. 020 1234 633. Paikkoja on rajattu määrä.
Lue myös
Kevään herkut saapuvat Masuuniin 31.3.2014