sokos-hotelli-villa-tampere

Mikko KauttoMasuuni kattaa pop up -hengessä Original Sokos Hotel Villan pöydät 25.–27.3. klo 18-22.

Lähiruokaideologiaa toteuttava Masuunin keittiömestari Mikko Kautto on loihtinut neljän ruokalajin illallisen, jonka pääruoissa loistavat tutut, laadukkaat raaka-aineet: Paijan viljaporsasta, paistettua Vanajaveden kuhaa. Lautasilta löytyy pikkuherkkuina myös Mouhijärven juustoja sekä jälkiruokana herkullinen suklaan, jogurtin ja pistaasipähkinän yhdistelmä.

Neljä ruokalajia 55 € / hlö. Neljän viinin viinipaketti 35 € / hlö. Pöytävaraukset hotelli Villan vastaanotosta, p. 020 1234 633. Paikkoja on rajattu määrä.

Lue myös

Kevään herkut saapuvat Masuuniin 31.3.2014

Tamperelaiskokit vievät lähiruokameiningin koko maailman keittiömestarien suurtapahtumaan Stavangeriin ensi kesänä

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Hotel Ilveksen uusi keittiöpäällikkö Petri Salomäki rakastui tamperelaiseen ja Tampereeseen

Original Sokos Hotel Ilves sai tiimiinsä uuden keittiöpäällikkötekijän, kun Vaasasta saapunut Petri Salomäki siirtyi Frans & Marien, Ball Roomin ja Masuunin keittiöitä ohjastamaan. Tampereelle miehen...
Ravintola Lynx Bar & Cafe

Ilveksen kattosauna avaa näkymät Tammerkosken kansallismaisemiin ja tarjoaa haltioittavia yllätysmomentteja

Ilveksen Maisema-kabinetti saunoineen on korkeimmalla sijaitseva vuokrattava saunatila Tampereella. Lasiseinäisistä korkeuksista avautuu jylhä näkymä kohti Pyhäjärveä sekä Pyynikkiä. Panoraamaikkunoista näyttäytyy myös Tammerkosken kansallismaisema kaikessa...

Masuuni avautuu liha-antimia avotuligrillistä ammentaen – Keittiömestari liekeissä

Tovin ainoastaan tilausravintolana toiminut Masuuni avautuu jälleen myös iltaravintolana 11.9. alkaen. Luvassa on uusia kuumia annoskuvioita, sillä keittiöön saadaan hulppea avotuligrilli keittiömestari Jani Salmelan...