ramen

Nuudelinen ramen-keitto on suunnattoman suosittua kaikkialla maailmassa. Marusekin keittiötiimi täräyttää pitkään toivotut Ramen-päivät käyntiin tiistaina 8.11. klo 16 alkaen.

– Olemme kehittäneet ja keittäneet erittäin hyvän liemireseptin ramenin ystäville. Ramenia on tarjolla tiistaista perjantaihin klo 16 alkaen niin kauan kuin lientä riittää, keittiömestari-ravintoloitsija Leo Suzuki kertoo.

Vehnänuudelisen keiton makuina ovat tällä kertaa miso ja tonkotsu-miso.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

SU 26.11. | Ramen-sunnuntai Marusekissa

Marusekin jokasunnuntainen Sushibuffet sai väistyä kovasti odotetun Ramen-sunnuntain tieltä. Luvassa on ravintoloitsija Leo Suzukin mukaan runsastäytteisiä lautasia täynnä hyvän mielen ruokaa. Maruseki pyhittää sunnuntaipäivän ainoastaan...

Maruseki tuo Wagyu-härän ja jaettavat annokset pöytiin – syö puikoin, lusikoin tai sormin

Marusekin köökistä kiidätetään annoksia kiihtyvällä vauhdilla. Ravintola on ottanut reippaan loikan kohti näppärästi jaettavia ja rennosti napsuteltavia annoksia. Maistelemaan pääsee myös maailman laadukkaimpiin lihoihin...

Maruseki kokkaa Ramen-viikot 13.2.-24.2.2017

Marusekin keittiötiimi täräyttää jälleen käyntiin Ramen-päivät. Suursuosittua nuudelista keittoa on saatavilla aina maanantaista perjantaihin ihan vallan kahden viikon ajan. – Viime kerralla meillä oli tarjolla...