Lapin luonto, puhtaat raaka-aineet, porot, tunturijärvien kalat, marjat ja sienet ovat pääosassa kaikissa Lapland-hotelliketjun keittiöissä. Lappi on kieltämättä suomalaisille suuri ylpeyden aihe ja on hienoa, että alueen raaka-aineista voi nautiskella myös Tampereella.

Ravintola Dabbalissa aloitti Tampereella syksyllä 2015 ja pääsi aloittamaan toimintansa sato- ja pyyntikauden ollessa parhaimmillaan. Kaikki pohjoisen maut tuodaan suoraan Tampereelle.

– Dabbal ei ole fine dining -ravintola, mutta raaka-aineet ovat maailman parhaita ja maut kohdillaan. Sellaista konstailematonta lappilaista ruokaa, Lapland Hotels -ketjun kaikista keittiöistä vastaava Tero Mäntykangas kuvailee.

Videon on sponsoroinut Fredman Professional Kitchen 25System, jonka avulla keittiöpäällikkö Mäntykangas pystyy seuraamaan ruoan valmistusta ja todentamaan asiakkailleen laadun hetki hetkeltä.