Los Pollosin lounaalla voi haukata kiinni nykyään vaikkapa härkäpastrami-pitaan.

Koskikeskuksessa kokkaava espanjalaistyylinen kanaravintola Los Pollos on uudistanut lounastaan. Nyt valikoitavana on kokonaisena grillatun kananpojan lisäksi aina kolme erilaista lounasannosta: kana, liha ja kasvis. Annosten hintoihin sisältyy myös salaattibuffet’n antimien ammennusoikeus.

MAINOS

Kanaisat annokset ovat Los Pollosin juttu. Myös hiljattain uudistuneella lounaalla, joka kuitenkin tarjoaa nyt kotkotin kaverina enemmän annosvalikoimaa niin carnivoreille kuin kasvisruokailijoillekin: kanatasku on saanut haastajan lihaisasta lounasannoksesta, ja kasvisannoskin on tarjolla aina. Lounasannokset vaihtelevat päivittäin.

– Esimerkiksi tänään meillä on kanavaihtoehtona tämä kanatasku, liha-annoksena härkäpastrami-pita ranskalaisilla ja kasvisruokana on tomaattinen vuohenjuustopasta, ravintoloitsija Toni Leskinen kertoo.

Salaattibuffet’n muhkea leipä leivotaan Royal Bakerylla aivan samasta taikinasta kuin ravintolalle suunniteltu bocadillokin.

Uutuutena tilaan on tullut myös salaattibuffet, jonka antimet sisältyvät lounasannosten hintoihin. Pöydästä löytyy salaattiemmeiden lisäksi mm. Royal Bakeryn leipomaa, varta vasten Los Pollos -ravintolaa varten suunniteltua leipää.

– Salaattibuffet’n leipä tehdään samasta taikinasta kuin bocadillommekin, mutta se on vain isomman kokoinen.

Penttilän tilan potturieskaan käärityt hyvyydet ovat ravintolan kysytyimpiä lounasannoksia.

– Rieskan sisältö vaihtelee päivittäin, mutta tuoreita kasviksia ja salaattia kyljestä löytyy aina.

Potturieskaa ei saa mistään muualta näin ohuena versiona, sillä Penttilän tilalla paistetaan rieskat tähän malliin ainoastaan Los Pollosta varten. Ohut rieska onkin Heikki Penttilän ja Leskisen yksissämiehin suunnittelema.

– Tämä on myydyin lounasannoksemme, Leskinen paljastaa.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Penttilän tilan potturieskasta kääräisty Los Pollos -kanatasku on ravintolan myydyimpiä lounasannoksia.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Los Pollos kokkaa nyt myös kovasti kysyttyä cateringia

Tiesitkö, että ravintoloitsija Toni Leskisen operoimia Los Pollos -makuja voit tilata nyt myös omiin kekkereihisi? Tai melkeinpä ihan mitä muitakin ruoka-antimia tahansa. Los Pollos...

Los Pollos -lounas uudistui – Kanaherkkujen lisäksi liha- ja kasvisannos sekä salaattibuffet

Koskikeskuksessa kokkaava espanjalaistyylinen kanaravintola Los Pollos on uudistanut lounastaan. Nyt valikoitavana on kokonaisena grillatun kananpojan lisäksi aina kolme erilaista lounasannosta: kana, liha ja kasvis....

SU 2.4. | Los Pollosin sunnuntaivieraat: keittiömestari Silvia Castaño

Los Pollosin keittiömestari vierailut saavat jatkoa sunnuntaina 2.4.2017, kun keittiöön saapuu argentiinalainen keittiömestari Silvia Castaño. Silvian on tehnyt pitkän keittiöuran ympäri maailman, toimien keittiöissä pienistä...