Toni Leskisen (vas.) pyörittämä Los Pollos Catering on ollut operoimassa esimerkiksi 200:lle henkilölle Black Angus -lihaa ja veistelemässä kokonaisina palvattuja possuja.

Tiesitkö, että ravintoloitsija Toni Leskisen operoimia Los Pollos -makuja voit tilata nyt myös omiin kekkereihisi? Tai melkeinpä ihan mitä muitakin ruoka-antimia tahansa. Los Pollos Catering kokkaa monenlaista kanasta härkään, karjuun ja kasvikseen, salaattipöydistä tapaksiin ja juhlaviin kulinaarikattauksiin.

Monet laaturavintolat ovat viime vuosina lähteneet catering-alalle. Osaltaan sitä selittää varmasti asiakkaiden kohonnut vaatimustaso – ruoalta kaivataan ravintolatason makuelämyksiä. Myös erityisesti espanjalaisiin makuihin erikoistuneelta Leskiseltä alettiin kysellä catering-palveluita viime kesänä. Keikat poikivat uusia keikkoja, kun asiakkaat ja vieraat olivat tyytyväisiä. Puskaradio alkoi laulaa kovaa ja korkealta.

– Syksyllä ja joulun alla keikkoja olikin sitten jo runsaasti, oman toiminimen catering-palvelulle tehnyt Leskinen kertoo tyytyväisenä.

Los Pollos Catering on ollut operoimassa esimerkiksi 200:lle henkilölle Black Angus -lihaa ja veistelemässä kokonaisina palvattuja possuja. On ollut kylmää buffaa ja toimistoille kiidätettyjä salaatteja, mutta toisaalta myös yksityistilaisuuden juhlavat itsenäisyyspäivätarjoilut. Voipa kokin tilata kotiinsa vaikkapa niinkin, että pääsee porukkansa kanssa kokkaamaan yhdessä Leskisen ohjauksessa.

– Parasta tässä on monipuolisuus. Pääsee tekemään erilaisia asioita kuin omassa ravintolassa.

Suurin Los Pollos Catering -tilaisuus on tähän mennessä ollut 600:n ja pienin 2:n henkilön tilaisuus. Tarvittaessa Leskisen lisäksi paikalle saapuu muitakin osaavia ammattilaisia niin keittiön kuin salinkin puolelta.

Los Pollos Catering

Teksti ja kuva: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Catering-kuvat: Toni Leskinen

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Pizzaravintola Tampere - Puisto

Näissä ravintoloissa Tampereella ruoka valmistuu avotulella tai grillaten

Grillaamisen ja avotulella ruoan valmistamisen sesonki on etenkin kesällä, mutta raaka-aineet ovat aina tulilla näissä Tampereen huippuravintoloissa.

LOS POLLOS BAR & GRILL RAVINTOLA DABBAL RAVINTOLA SAIVO BODEGA SALUD RAVINTELI HUBER RAVINTOLA PUISTO KAJO RAVINTELLI BERTHA
Sunnuntailounas Los Pollos -ravintolassa Tampereella

Uusi Los Pollos Grill & Bar on illallisravintola ja baari – Välimeren makuja laseissa...

Los Pollos Grill & Barin ravintoloitsijavoimakaksikko päräytti Välimeren maut ja letkeän lomatunnelman Kyttälään. Toni Leskinen ja Jenni Kilponen tekivät sellaisen ravintolan, jossa itsekin mielellään...
Uusi Los Pollos on avattu

Uusi Los Pollos Grill & Bar -ravintola avasi – puuhiiliuunin hiillos hehkuu jo

Espanjalaisvaikutteisena kanaravintolana tunnetuksi tullut Los Pollos muutti uusiin tiloihin osoitteeseen Aleksanterinkatu 20. Perjantaina 12.5. avautuneeseen värikylläiseen ravintolaan on valmistunut myös baari.   Avajaisviikonloppuna tarjolla oli ensin...