Tiesitkö, että ravintoloitsija Toni Leskisen operoimia Los Pollos -makuja voit tilata nyt myös omiin kekkereihisi? Tai melkeinpä ihan mitä muitakin ruoka-antimia tahansa. Los Pollos Catering kokkaa monenlaista kanasta härkään, karjuun ja kasvikseen, salaattipöydistä tapaksiin ja juhlaviin kulinaarikattauksiin.
Monet laaturavintolat ovat viime vuosina lähteneet catering-alalle. Osaltaan sitä selittää varmasti asiakkaiden kohonnut vaatimustaso – ruoalta kaivataan ravintolatason makuelämyksiä. Myös erityisesti espanjalaisiin makuihin erikoistuneelta Leskiseltä alettiin kysellä catering-palveluita viime kesänä. Keikat poikivat uusia keikkoja, kun asiakkaat ja vieraat olivat tyytyväisiä. Puskaradio alkoi laulaa kovaa ja korkealta.
– Syksyllä ja joulun alla keikkoja olikin sitten jo runsaasti, oman toiminimen catering-palvelulle tehnyt Leskinen kertoo tyytyväisenä.
Los Pollos Catering on ollut operoimassa esimerkiksi 200:lle henkilölle Black Angus -lihaa ja veistelemässä kokonaisina palvattuja possuja. On ollut kylmää buffaa ja toimistoille kiidätettyjä salaatteja, mutta toisaalta myös yksityistilaisuuden juhlavat itsenäisyyspäivätarjoilut. Voipa kokin tilata kotiinsa vaikkapa niinkin, että pääsee porukkansa kanssa kokkaamaan yhdessä Leskisen ohjauksessa.
– Parasta tässä on monipuolisuus. Pääsee tekemään erilaisia asioita kuin omassa ravintolassa.
Suurin Los Pollos Catering -tilaisuus on tähän mennessä ollut 600:n ja pienin 2:n henkilön tilaisuus. Tarvittaessa Leskisen lisäksi paikalle saapuu muitakin osaavia ammattilaisia niin keittiön kuin salinkin puolelta.
Teksti ja kuva: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Catering-kuvat: Toni Leskinen