dabbal bistrolista poropita kohokohdat
Vaihtuva bistroannos voi olla esimerkiksi poropita, jossa pitaleivän sisään on kätketty poronkäristyslihaa puolukkamajoneesilla ja puolukoilla sekä pikkelöidyllä punasipulilla piristettynä. Kyljessä vielä ranskalaiset Lapin puikulaperunasta.

Lapland Hotel Tampereen ravintola Dabbal on uudistanut lounasvalikoimaansa asiakkaiden toiveiden mukaan. Salaatteja on entistä runsaammin, nyt myös oman maun mukaan tuunattavissa. Lisäksi päivän bistroannokset ovat tehneet sisääntulon lounastarjottimille.

– Lounaassa on nyt enemmän asiakkaan itsensä valittavissa olevia komponentteja, joten lounaan voi rakentaa juuri mieleisekseen esimerkiksi salaattien suhteen tai valita valmiit vaihtoehtomme. Lisäksi meillä on uutuutena päivittäin vaihtuva pöytiin tarjoiltava bistroannos, joka voi olla burgeria, risottoa tai vaikka poropitaa. Runsaita ja maistuvia annoksia, keittiöpäällikkö Tomi Schulze kuvailee.

Salaatti- ja keittolounas maksaa 9,90e, vaihtuva päivän bistroannos 10,90 sisältäen kahvin ja veden.

Myös Dabbalin bistroannoslista on koko päivän voimassa.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
ravintola dabbal
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY