hella&huone-uusi2

Arto Rastaan Hella & Huone on uudistunut uuteen vuoteen. Vetovastuun ravintolan keittiössä on ottanut hyväotteinen keittiökonkari, Markus Rosenberg.

Kevätkauden 2017 ensimmäinen menu on pitkä ja entistä pelkistetympi. Makujen syvys on edelleen rakennettu laadukkaan raaaka-aineen ympärille. Esillepanon yksinkertaistuminen näkyy mm. siinä, että annos on todella juuri sitä miltä se näyttää.

Annos pitkään kypsytettyä salottisipulia on hyvä esimerkki ravintolan nykysuunnasta. Paahdetusta sipulista valmistettu liemi sisältää myös rakuunaöljyä.

Kotimaisia raaka-aineita käytetään runsaasti. Lautaselta löytyy myös lapinlehmää, ”Lapland´s Kobe”.

– Uuden listan myötä olemme alkaneet painottaa enemmän kasvispuolta, ja puhtaiden kasvisannosten osuus onkin kasvanut. Kalan käyttöaste pysynyt samana. Meillä voi syödä 16 ruokalajin pituisen menun hyvällä fiiliksellä ja ilman ähkyä, paljastaa Rastas.

Menu

Little Nibbles

***

Onion´s sleepless nights

***

Once upon a porridge

***

Standing ovation for carrots

***

Beets in a snowy and icy forest

***

Black cabbage – blue mussels

***

”Made in gnocchi”

***

Chicken liver dance

***

Bread time

***

Pike perch in black

***

”Lapland´s Kobe”

***

Say! Cheese

***

Nordic kind of sour milk

***

Blueberries hide and seek

***

Now we are talking about chocolate and olive oil

***

Greetings from 220 years ago

I just want half of it 65€
Bring me the whole menu 95€

Viinipaketit – Wine Selections
34 / 58 / 80

Koko pöytäseurueelle sama menuu.
Ilmoitathan ruoka-ainerajoitteet ja allergiat varauksen yhteydessä.

Ravintola Hella & Huone on pieni ja intiimi ravintola lähellä Tampere-taloa. Tarjoamme 6 sekä 12 ruokalajin menukokonaisuuksia erilaisten juomapakettien kera.

 

PÖYTÄVARAUS