Parsa-lohibriossi yrttihollandaisella ja uppomunalla. Parsa-annosten suositusviiniksi on valittu Wolfbergerin Riesling Signature.

Frans & Marie on tuonut parsan lautasille monessa muodossa. Hartaasti odotettua keväistä herkkua on mm. niin vuohenjuustosalaatin, lohen sekä briossin kanssa tarjottuna kuin myös piiraana ja perinteiseen tapaan hollandaisen kanssa kaverustutettuna.

MAINOS

Erillisen parsaviikkojen listan lisäksi parsapitoisia annoksia löytyy myös à la carte -listalta, sillä raikasta parsaa on intouduttu kokkaamaan myös siellä puolella.

– Parsa-annokset ovat saaneet välittömästi todella hyvän vastaanoton ja niitä on tilattu heti ihan pääsääntöisesti. Asiakkaat ovat selvästi odottaneet parsakauden alkua kovasti, ravintolapäällikkö Keijo Lehtola kertoo ilahtuneena.

Kokki Janika Leander kiidättää iloisesti annoksen pöytään.

Lehtolan oma suosikki annoksista on pääruokarintaman parsa-lohibriossi yrttihollandaisella ja uppomunalla. Myös vuohenjuusto-parsasalaatti on saanut miehen itseensä mieltymään.

Ravintolaan voi tulla nauttimaan parsaa pitkän kaavan kautta tai parsailla yhden ruokalajin verran. Erillinen parsalista on voimassa 13.6. asti.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Frans & Marien blinien kanssa haukataan hirveä, peuraa ja merellisiä makuja 18.3.2018 asti

Bistro Frans & Marie pistää bliniksi runsaslisukkeisin annoksin. Salaisen reseptin mukaan maakaroitujen rapsakkapintaisten blinien kyljessä maistuvat niin metsäiset sarvipäät kuin meren saksiniekatkin. Original Sokos Hotel...

Frans & Marie tarjoaa lauantaibrunssia – tuunattua omelettia ja edullista kuplivaa viikonloppuun

Ensimmäistä kertaa koko Original Sokos Hotel Ilveksen toiminnan aikana sen tiluksilla tarjotaan brunssia ja mallikkaasti tarjotaankin: Frans & Marien salissa palvelevan omeletinpaistajan pannut ovat kuumina...

Ranskalaisen bistron juhlatila: Marien kammari

HENKILÖMÄÄRÄ 10 20 30 Frans&Marie on moderni ranskalainen bistro, jonka uusittu Marien kammari on erinomaisen tunnelmallinen juhlatila. Muuntautuva juhlatila soveltuu hyvin erilaisiin tilaisuuksiin. Marien kammari...