Parsa-lohibriossi yrttihollandaisella ja uppomunalla. Parsa-annosten suositusviiniksi on valittu Wolfbergerin Riesling Signature.

Frans & Marie on tuonut parsan lautasille monessa muodossa. Hartaasti odotettua keväistä herkkua on mm. niin vuohenjuustosalaatin, lohen sekä briossin kanssa tarjottuna kuin myös piiraana ja perinteiseen tapaan hollandaisen kanssa kaverustutettuna.

Erillisen parsaviikkojen listan lisäksi parsapitoisia annoksia löytyy myös à la carte -listalta, sillä raikasta parsaa on intouduttu kokkaamaan myös siellä puolella.

– Parsa-annokset ovat saaneet välittömästi todella hyvän vastaanoton ja niitä on tilattu heti ihan pääsääntöisesti. Asiakkaat ovat selvästi odottaneet parsakauden alkua kovasti, ravintolapäällikkö Keijo Lehtola kertoo ilahtuneena.

Kokki Janika Leander kiidättää iloisesti annoksen pöytään.

Lehtolan oma suosikki annoksista on pääruokarintaman parsa-lohibriossi yrttihollandaisella ja uppomunalla. Myös vuohenjuusto-parsasalaatti on saanut miehen itseensä mieltymään.

Ravintolaan voi tulla nauttimaan parsaa pitkän kaavan kautta tai parsailla yhden ruokalajin verran. Erillinen parsalista on voimassa 13.6. asti.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Frans & Marien odotetut parsaviikot starttasivat vauhdikkaasti

Frans & Marie on tuonut parsan lautasille monessa muodossa. Hartaasti odotettua keväistä herkkua on mm. niin vuohenjuustosalaatin, lohen sekä briossin kanssa tarjottuna kuin myös piiraana...

Ranskalaisen bistron juhlatila: Marien kammari

HENKILÖMÄÄRÄ 10 20 30 Frans&Marie on moderni ranskalainen bistro, jonka uusittu Marien kammari on erinomaisen tunnelmallinen juhlatila. Muuntautuva juhlatila soveltuu hyvin erilaisiin tilaisuuksiin. Marien kammari...

Tampereen vuoden nuori kokki 2017 on Hotel Ilveksen Teemu Ovaska

Chaîne des Rôtisseurs järjestää jälleen kansainvälisen nuorten kokkien maailmanmestaruuskilpailun, jonka karsintataistot ovat jo alkaneet alueellisella tasolla. Tampereen aluekarsintakilpailu järjestettiin 1. marraskuuta Ahlmanin opetuskeittiöllä, ja...