MAINOS

Trattorian terassilla  juhlistetaan Suomen suvea nostalgisin suvisävelin. DJ Juissi pyörittää vinyylilevyjä terassilla kesänlauantaisin klo 15–19.

DJ Juissin Sointu Kesäsävel -illoissa on luvassa iskelmällinen vinyylilevypotpuri ja musiikillinen kavalkadi ajalta, jolloin klassisen jazzmusiikin suosio oli suurimmillaan. Monet soitettavat 60-luvun iskelmät ovat alkuperäiseltä sanoitukseltaan italialaisia, mikä sopiikin täydellisesti ravintolaan, jonka intohimona on italialainen ruoka, viini ja yhdessäolo.

DJ Juissin tahtiin terassilla viihdytään 10.6.–12.8. aina lauantaisin kello 15–19.

Trattorian valikoimassa on runsaasti perinteisiä italialaisen keittiön antimia, kuten pastaa, risottoa ja maukkaita jälkiruokia. Herkuttelemaan pääsee sekä terassilla että tunnelmallisissa sisätiloissa. Klassikkoruokien joukkoon on kesäksi löytänyt myös eräs paikallisempi herkku.

– Kesän ruokalistamme ehdoton hittiannos, Teiskon lihapullat, palaa tarjontaamme jälleen. Lisäksi kesälistaamme tähdittävät possunposkea tai grillattua kananpoikaa, mozzarellaa ja rucolaa sisältävä Italian burgeri sekä Tampereen Jäätelötehtaan vaihtuva jäätelövalikoima, sanoo Executive Chef Eeva Heino Radisson Blu Grand Hotel Tammerista.

Trattoria ja sen terassin viereinen Tammerinpuisto tarjoavat nautiskelijoille kaupungin parhaimman italialaistunnelman.

Trattorian terassi noudattaa säävarauksella samoja aukioloaikoja kuin ravintola. Sateen sattuessa DJ-illat siirtyvät sisätiloihin. Lounasta tarjoillaan maanantaista perjantaihin kello 11–14. Kesän ruokalista on tarjolla 27.8.2017 saakka.

Trattoria Tammerin puiston kesän aukioloajat:
– 27.8.2017 asti ma–to klo 11–22, pe–la klo 11–23 ja su klo 12–21

 

Tapahtuma


Trattorian terassilla maistuu juhannus Dj Juissin seurassa

Päivä: lauantaisin (27.8.2017 asti)
Aika: 15:00 – 19:00
Hintaluokka: vapaa pääsy
Tapahtuman kotisivut: https://www.raflaamo.fi/fi/tampere/trattoria-tammerin-puisto-tampere

Tapahtumapaikka


Trattoria Tammerin puisto
Satakunnankatu 13
Tampere
Hotellit läheisyydessä