Dennis laski kesän tullen hintojaan, mutta valmistaa silti antimensa edelleen alusta asti itse puolivalmisteita käyttämättä. Myös uusia pizzoja pyrähti listalle, Hamburger ja Burrata.
Kehittelyinnoituksensa hampurilaisesta saanut Hamburger sisältää hampurilaisen elementtejä pizzapohjalle pyöräytettyinä: jauhelihaa, paahdettua pekonia, cheddarjuustoa, chilimajoneesia ja Myrttisen suolakurkkua.
Pian saataville saapuu myös burratapizza. Vain harvoissa paikoissa saatavilla oleva hittijuusto burrata valmistetaan täyttämällä mozzarellapallo mozzarellapaloilla sekä kermalla, jolloin halkaistessa juuston kermainen sisus valuu ulos suloisesti. Burrataa tulee saapumaan Dennikseen suoraan Italiasta viikottain, sillä juusto säilyy vain noin parin viikon ajan. Burratan lisäksi pizzassa on pinjansiemeniä, basilikaa, mustapippuria, oliiviöljyä ja mozzarellajuustoa.
Vaikka uusiakin annoksia listalle on Denniksen saapunut, on annosvalikoimaa silti hiukan supistettu ja terävöitetty myös vastaamaan paremmin ajan henkeen. Siitä kielii sekin, että ravintolan ehdoton lippulaivatuote, pizza, on saatavilla vehnä-, ruis- ja täysjyvä- tai gluteenittomalla pohjavaihtoehdoilla ilman lisämaksua.
Myös hintoja on laskettu ja nyt pizzat maksavat keskimäärin 15 euroa kappale. Edullisin pizza on 12,90 euron Margherita, jonka juuston voi valita veloituksetta joko emmentalin ja mozzarellan väliltä. Lisätäytteetkin maksavat enää euron kappale, joten pizzastaan voi tuunata edukkaasti juuri mieleisensä.
Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla