Yliopistonkadulla Lapland Hotels Tampereen yhteydessä sijaitseva ravintola Kitchen & Bar Dabbalin odotetuilla bliniviikoilla 8.2.- 31.3.2018 tarjoillaan perinteisellä reseptillä valmistettuja tattariblinejä.
Lappilaisena erikoisuutena Tampereelle on saapunut muun muassa Inarijärven siianmätiä. Suussa sulaviksi täytteiksi voi valita myös kylmäsavulohitartaria ja metsäsieniä. Tarjolla on yksittäisiä bliniannoksia listalta sekä Blini Tasting, johon kuuluu kuusi eri lisuketta.
Kotimainen artesaaniolut juomasuosituksena alsacelaisen rieslingin rinnalla
Tattariblinien makupariksi sopivan täyteläinen artesaaniolut, hapokas ja aromikas Alsacen riesling tai raikkaan kupliva samppanja.
DABBALIN BLINIVIIKKOJEN 8.2.- 31.3.2018 MENU
INARIJÄRVEN SIIANMÄTIÄ, SMETANAA, SIPULIA JA PUNASIPULIHILLOKETTA 14.70 €
KYLMÄSAVULOHITARTAR, SMETANAA, SIPULIA JA PUNASIPULIHILLOKETTA 13.90 €
METSÄSIENIÄ, SMETANAA, SIPULIA JA PUNASIPULIHILLOKETTA 12.90 €
SUOLAKURKKUA, HUNAJAA, SMETANAA JA SIPULIA 12.90 €
BLINI TASTING
Kaksi bliniä, siianmätiä, kylmäsavulohta ja metsäsieniä sekä sipulia,
punasipulihilloketta ja smetanaa 33.00 €
JUOMASUOSITUKSET:
Lapland Hotels Lumi Ale 4,5% 7.90 € / 33 cl
Koskenkorva Vodka 40% 6.80 € / 4 cl
Nicolas Feuillatte Brut Reserve 75 € / 75 cl tai 12 € / 12 cl
Wolfberger Riesling Signature 47.50 € / 75 cl tai 10,60 € / 16 cl
Tapahtuma
Dabbalin blinit saivat raaka-aineet Lapista
pe 9.2. – la 31.3.
Koko päivä / aukiolojen mukaan
Hintaluokka: alk. 12.90 €
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Ravintola Dabbal
Yliopistonkatu 44
Tampere