bull-hodari-1
Kimchi Dog paikallisella chili-korianteri-kanamakkaralla. Kaikki hodarit maksavat 6,5 euroa kipale.

Messevistä hampurilaisistaan tunnettu Burger Bar the Bull on ottanut valikoimiinsa gourmet-hodarit. Oman suunsa myötäisen kombon pääsee koostamaan viiden eri lisuketyylin ja viiden eri laatumakkaran valikoimasta.

– Meillä oli jo ravintolaa avatessa suunnitelmissa ottaa hot dogit listalle, mutta sitten ajattelimme, että se voisi aiheuttaa sekaannusta ja hämmennystä siitä, että mitä täällä oikein myydään. Nyt Bull on toiminut jo vuoden ja oli aika ottaa hodarit valikoimaan. Niitä on nyt saatavilla läpi päivän, ravintoloitsija Sami Lappalainen kertoo.

– Vaikka hodareita saa melkein joka paikasta, niin oikeita hodareita ei silti saa oikein mistään. Sellaisia, joissa on kunnon sämpylä, oikea aito makkara ja kunnon lisukkeet. Ainoa paikka Tampereella meidän lisäksi taitaa olla 4 Vuodenaikaa.

bull-hodari-2
Coleslaw Dog ranskalaisella merguez-makkaralla ja ranskalaisilla maksaa pakettiratkaisuna 9,5e. Ravintolassa on tarjous myös hodarin, ranskalaiset ja oman Nordic Brewery -panimon oluen sisältävästä paketista.

Valikoitavina on 5 eri lisuketyyliä ja 5 eri makkaraa, joista mieleisensä hot dog -yhdistelmä koostaa. Ensin valitaan minkä tyylisen hodarin haluaa ja sen jälkeen sämpylän sisään sujautettava makkara. Vaihtoehtoja on 25 erilaista.

Classic Dogin sisuksista löytyy sinappia, ketsuppia ja majoneesia, Coleslaw Dog taas on amerikkalaistyylinen kaalisalaattiversio, Kimchi Dogissa on korealainen hapan ja raikas kaalisalaatti, Chili Dogiin tulee vahvan chilikastikkeen lisäksi chili con carnea ja Cheese Dog on juustokastikkeinen versio.

Myös makkaroita on viidenlaisia: perinteinen saksalainen krakovanmakkara, pohjoisafrikkalaistyylisen voimakkaasti maustettu ranskalainen lammasmakkara merguez, valkosipulinen sekä yrttinen ranskalainen possumakkara chipolata, kotimaisesta kananlihasta valmistettu mehevä chili-korianteri-kanamakkara ja kasvisvaihtoehtona vegaaneillekin sopiva kotimainen tofumakkara.

Krakovanmakkara, merguez ja chipolata saapuvat ravintolaan tuontitavarana suoraan syntysijoiltaan, joten kyseessä ovat ehdat alkuperäiset makkarat. Kanamakkara taas on oikea paikallinen erikoisuus. Se on läheisen ravintola Los Pollosin aivan oma, Naapurin Maalaiskananpojan siivekkään reisilihasta valmistettu makkara.

– Itse tykkään eniten juuri kanamakkarasta kimchillä, Lappalainen paljastaa.

Hodarit maksavat 6,5 euroa kappale tai pakettina hodari + ranskalaiset 9,5 euroa, jolloin syötävät saa edukkaammin kuin erikseen ostettuina. Ravintolassa on tarjous myös hodarin, ranskalaiset ja oman Nordic Brewery -panimon oluen sisältävästä paketista.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Bull-ravintola-Tampere2
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

[sc name=”bull”]

LUE MYÖS

Oktoberfest-karkelointia Gastropubeissa 9.9.-2.10.

Gastropubien perinteikkäät Oktoberfestit saapuvat jälleen! Tänä vuonna mukana ovat Tuulensuu, Praha, Kaleva, The Bull ja Kievari Kahdet Kasvot. Teeman aikana 9.9.-2.10. ravintoloissa on tarjolla...
Joululounas Tampereella ravintola Los Pollos

Uutuusravintolat Tampere 2016

Vuosi 2016 on tuonut mukanaan lisää rentoa ruokailua ja roimasti uusia makuja kaupungin ravintolakartalle. Löydä Tampereen uudet ravintolat. The Bull – Not so fine dining Gastropub-Lappalaisten tuorein ravintola...