Deli 1909 & Wine Bar järjestää yleisölle avoimet viinitastingit joka torstai kello 17-18. Teemat vaihtuvat viikottain.

TORSTAINA 26.4. aiheena samppanja. Js Travel järjestää upeita viini- ja ruokamatkoja ympäri Euroopan, muun muassa samppanjamatkoja. Mukana samppanjamatkoilla asiantuntijana on Tuomo Laitinen Carelia Winesilta, ja hän saapuu vetämään upean samppanjatastingin! Ohessa on mahdollisuus tutustua Js Travelin matkoihin, sekä matkanjärjestäjään Jouni Suomiseen.

Ideana on, että  säännöllisenä päivänä ja kellonaikana järjestetään viineistä kiinnostuneille vaihtuvan teeman ohjattu viinitasting ilman ennakkovarausta.

Teema ja hinta varsin kuluttajaystävälliset, eli ei mitään tähtitiedettä. Sopii mainiosti vaikka työkavereiden töiden jälkeiseksi tapahtumaksi.

– Mitään aiempaa viinitasting kokemusta ei edellytetä, kyseessä on varsin rento tapahtuma. Sopii vaikka työporukalle töiden jälkeiseksi tapahtumaksi, kertoo ravintoloitsija Sami Lappalainen.

Tastingin vetää yleensä ravintolapäällikkö (SM-kisoissa 2. sijoittunut), sommelier Kirsi Seppänen. Viereilevina vetäjinä nähdään myös muita Gastropubien viinimestareita sekä vierailevia asiantuntijoita ja ammattilaisia.

Kuvat: Toni Honko, Lifestyle Media Oy

 

Seuraavat tastingit

Torstaina 26.4. aiheena samppanja. Js Travel järjestää upeita viini- ja ruokamatkoja ympäri Euroopan, muun muassa samppanjamatkoja. Mukana samppanjamatkoilla asiantuntijana on Tuomo Laitinen Carelia Winesilta, ja hän saapuu vetämään upean samppanjatastingin! Ohessa on mahdollisuus tutustua Js Travelin matkoihin, sekä matkanjärjestäjään Jouni Suomiseen.

Paikan voi varata etukäteen mutta se ei ole pakollista, paikalle voi vaan ilmestyä ja liittyä joukkoon.

Teemat ja hinnat varsin kuluttajaystävälliset, 10-20€ teemasta ja juomien määrästä riippuen.

KE 25.4. | Delin Gumbo Club: Roamin’ Street Band

 

Tapahtuma


Avoimet viinitastingit @ Deli 1909 & Wine Bar

Päivä: torstaisin
Aika: 17:00 – 18:00
Hintaluokka: 10-20€
Tapahtuman kotisivut: http://www.gastropub.net/deli1909/

Tapahtumapaikka


Deli 1909 & Wine Bar
Deli 1909 & Wine Bar
Puutarhakatu 11
Tampere
 Hotellit läheisyydessä