MAINOS
Koti TEEMANA Wistub Alsace

TEEMANA: Wistub Alsace

Laukontorin laidalle on saapunut uuden menun myötä sorsainen syksy. Wistub Alsacen keittiössä kokataan villiä siivekästä monella eri tavalla ja...
Wistub Alsacessa puhaltavat uudet eurooppalaiset tuulet. Enää ravintola ei keskity pelkästään Ranskan antimiin, vaan avaa keittiönsä ja viinikellarinsa ovet...
Mille terassille suunnata ruokailemaan rennosti kesäisin annoksin yksin, kaksin tai perheen kanssa? Tai siemailemaan kaikessa rauhassa alsacelaista huippurieslingiä tahi...
Ranskalainen gastronomia karkeloi herkullisesti 19.3. 2015, kun ranskalaista illallista tarjotaan samanaikaisesti yli tuhannessa ravintolassa ja suurlähetystössä 150 maassa ja viidessä maanosassa. Myös Suomessa viidessä eri ravintolassa Tampereella sekä Helsingissä. Goût de France on ylistys ranskalaiselle aterialle.
Lonely Planet on julkaissut nettisivuillaan listauksen niistä suomalaisravintoloista, joita se suosittelee. Matkakirjajätin Restaurants in Finland -sivun ensimmäisessä näkymässä on 16 ravintolan katras, jossa komeilee mm. Gastropub Tuulensuu. Alempaa listalta löytyy muitakin tamperelaisravintoloita.
Wistub Alsace lähtee laineille! Keskiviikkona 16.7. ranskalaisravintolan keittiömestari Guy Peled ja ravintolapäällikkö Hanna Oja luovat Gastropaatti M/S Meretellä 2 ruokalajin merellisen menun.
Pappi Jarmo Latvanen ja hänen vaimonsa, psykologi Pirjo ymmärtävät niin ihmisten kuin eläintenkin mielenmaisemaa. Ensimmäiset Tolvilan Kartanon tiluksilla laiduntavat lampaat olivat naapurin, mutta lopulta lampaat veivät sielunpaimenen myös lammaspaimenen uralle: omat määkijät saatiin 2007. Alusta asti eettisyys ja ekologisuus ovat olleet tärkeitä tekijöitä. Niihin sanoihin sisältyy mm. oikea ruokinta, mahdollisuus lajityypilliseen käyttäytymiseen ja eläintä kunnioittava elämän päätös. appi Jarmo Latvala ja hänen vaimonsa, psykologi Pirjo ymmärtävät niin ihmisten kuin eläintenkin mielenmaisemaa. Ensimmäiset Tolvilan Kartanon tiluksilla laiduntavat lampaat olivat naapurin, mutta lopulta lampaat veivät sielunpaimenen myös lammaspaimenen uralle: omat määkijät saatiin 2007. Alusta asti eettisyys ja ekologisuus ovat olleet tärkeitä tekijöitä. Niihin sanoihin sisältyy mm. oikea ruokinta, mahdollisuus lajityypilliseen käyttäytymiseen ja eläintä kunnioittava elämän päätös.
Syksyn tummat illat tarjoavat jälleen ohjelmallisia illallisia Wistub Alsacessa. Nyt peruutuspaikkoja aikaisemmin turhaan jonottaneillakin on tilaisuus päästä tunnelmoimaan chansonien tahtiin, sillä teemailtoja järjestetään syyskaudella joka kuukauden kolmantena perjantaina.
Food is Art täräyttää taas pannut tulille lumoutuen tällä kertaa totaalisesti lähiraaka-aineista. Monella yhdistyksen ravintolalla on ollut jo vuosia omat pien- ja lähituottajansa, jotka toimittavat raaka-aineita ravintoloihin säännöllisesti. Nyt haluttiin kuitenkin tempaista tapahtuma, jossa läheltä tulevien tuotteiden käyttäminen tehdään näkyvämmäksi.
Ensimmäistä kertaa Tampereella järjestettävä Dinner in the Sky kohottaa kokit ja kestittävät kymmenien metrien korkeuteen kaupungin keskustan ylle. Keskustorin huikean näköalaravintolan ruoka- ja juomatarjonnasta vastaavat paikalliset laaturavintolat kokkeineen ja sommeliereineen.
Helsingissä jo muutaman kerran koettu Dinner in the Sky® -konsepti tarjoaa unohtumattoman ravintolakokemuksen yläilmoissa - tällä kertaa myös Tampereen Keskustorilla. Huikea näköalaravintola nostetaan katettuine pöytineen korkealle Raatihuoneen ja Keskustorin yläpuolelle Kukkaisviikoilla.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä