Koti TEEMANA Luomuravintola

TEEMANA: Luomuravintola

Luonnosta ja läheltä lautaselle. Luomua tai luomun ehdoin tuotettua. PRO-tunnustuspalkinnon 1.9.2021 Vastuullisuus-sarjassa voittanut Ilkka Isotalo on luotsannut C:n keittiötä...
Ravintola C:n ravintoloitsijat Christina Suominen ja Ilkka Isotalo on nimitetty PRO-tunnustuspalkinnon saajaehdokkaaksi Yrittäjä-sarjassa. Isotalo on lisäksi ehdolla Vastuullisuus-sarjassa. Ravintola-alan...
Kaupungin kulinaarisen kärjen Ravintola C on saanut operatiivisen keittiömestarin Atte Jussilasta keittiömestari-ravintoloitsija Ilkka Isotalon siirtyessä toimimaan aktiivisemmin armas C’ateringin...
Ravintola C muuttaa viikoksi maatilalle ja luo elämyksellisiä illallisia ravintolasaliksi muovautuvassa navettarakennuksessa. Ravintolan suurin yhteistyökumppani Rekolan biodynaaminen tila kun...
Kulinaarikenttää ruokataiteellaan ravisteleva kokki Kozeen Shiwan saapuu ravintola C:hen kokkaamaan yhteisillallisen keittiömestari-ravintoloitsija Ilkka Isotalon kanssa. Yllätyksellinen kuuden ruokalajin setti seurailee...
Ravintola C:n viinintekijäillalliset ovat aina olleet tapauksia viineistä viehtyneiden vuosikalentereissa. Niin nytkin, kun C:n Wine Maker Dinner kaataa kaukaista...
VARAA PÖYTÄ Ravintola C yllättää asiakkaansa ja avaa pop up -ravintolan Kangasalla Rekolan tilalla elokuussa. Ilkka Isotalon johtama keittiötiimi kokkaa...
Ravintola C on luomu, biodynaaminen ja villi. Ravintola on luonut makumaailmojaan alusta asti paitsi raaka-ainetta ja sen tuottajaa arvostaen, myös eettisiä seikkoja ajatellen. Halutaan käyttää puhtaita, valtaosin kotimaisia raaka-aineita luontoa kunnioittaen. Paljon erilaisia emmeitä kerätään keittiöön suoraan villistä ja ei niin villistä luonnosta.
Ravintola C on jälleen tehnyt uuden eettisen ja mielenkiintoisen raaka-ainealuevaltauksen. Nyt paahtavan kuumalle parilalle ja kauniille lautasille asetellaan kotimaista vuohipukkia. Luomua, luonnollista...
Ravintola C on saanut uuden, nuoren ja innokkaan sommelièren, joka on motivoitunut oppimaan, kehittymään ja palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella...
Monen kulinaristin päiväuni tulee todeksi Tampereella marraskuussa, kun kaupungissa voi nauttia illallisen Noman tapaan. C saa kokkivieraakseen neljä kertaa...
Luonnollisesti kasvatettu lähikani on pompahtanut C:n keittiöön ja lautasille. Herkän mutta mehevän makuinen ekoherkku on saanut niin ruokamaakarit kuin ruokailijatkin innostumaan....

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä