Koti TEEMANA Kauppahalli

TEEMANA: Kauppahalli

Aamiainen heräilevässä Kauppahallissa on lempeä tapa aloittaa päivä. 4 Vuodenaikaa ympäröivine puoteineen on aivan oma maailmansa, jossa kiireen ja...
Kauppahallin ravintola 4 Vuodenaikaa sai kesällä sulkeutuneen Delinsä tilalle hienon kabinettitilan, joka monipuolistaa ravintolan palvelutarjontaa. Esimerkiksi kysytty Chef's Table...
Tamperelainen Kalaherkut Nygren on voittanut Vuoden Kalakauppa 2020 -kilpailun valtakunnallisen yleisöäänestyksen. Vuoden Kalakauppa on Suomen Kalakauppiasliiton järjestämä kilpailu, jossa...
Katettu pöytä, yllätysmenu, valikoidut viinit, keittiömestari seurueelle tarjoilemassa... Kauppahallin ravintola 4 Vuodenaikaa yllättää asiakkaat sekä pöytävarausmahdollisuudella että keittiömestarin yllätysmenumauilla....
4 Vuodenaikaa messevine lihatiskeineen alkaa olla jo legendaarisen tunnettu monipuolisista raakamakkaroistaan, joita ostavat niin Kauppahallissa vierailevat asiakkaat kuin monet ravintolatkin....
Tänä kesänä Hotstreetdogz ei ole enää silkkaa hodaria, vaan omatekoisten haukattavien arsenaali on levittäytynyt syleilemään katuruokaa laajalti ja laatumaustein....
Ranskalainen gastronomia karkeloi jo kolmatta kertaa herkullisesti, kun yli 2000 keittiömestaria viidellä eri mantereella tarjoaa samanaikaisesti ranskalaista illallista asiakkailleen...
Tampereen Kauppahallin suursuosittu lounasravintola 4 Vuodenaikaa on uudenvuodenaattona poikkeuksellisesti myös ilta-aikaan tunnelmoitavissa. Ravintoloitsija Yoni Ichtertz ja tuore keittiömestari Juho...
4 Deliin on tullut hodareiden lisäksi hiukan pubiruokamaisia lautasannoksia Tampereen kauppahalliin. Haukattavat syntyvät 4 Delissä muutenkin valmistettavista ja ulos...
Minkälainen on osa-aikainen tamperelainen, juuriltaan japanilainen ja enimmäkseen Italiassa asuva mies? Hän on Makoto Izawa, maineikas graafikko, taitelija, näyttelijä...
Kauppahallista tutut muhevat makkarahodarit ovat ilmestyneet kesäksi myös Laukontorilla paikkaansa pitävään hodarikioski Hotstreetdogziin. Siellä täyslihaiset raakamakkarat tiristetään grillitulilla kypsiksi juuri ennen hot dog -sämpylän väliin sujauttamista.
4 Vuodenajan 4 Delin hodaribaarissa pääsee nyt haukkailemaan kunnon äijäaamiaista hot dogin muodossa. Keittiö- ja makkaramestari Darren Elmhirst tuikkaa sämpylöiden syleilyyn omatekoista makkaraa, pekonia, portobellosientä ja täydellisesti paistettua kananmunaa. Pitää miehen ja naisen tiellä!

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä