Ravintola Mylläreissä juhlittiin verisissä pikkujoulutunnelmissa perjantaina marraskuu 22. päivä. Paikalle oli kutsuttu mm. Dracula, Mr. Joker, muuan nunna sekä paljon kalman kangistamaa väkeä, jopa suoranaisia hirviöitä, joita et haluaisi tavata pimeällä kujalla.
Ravintola C:n viinintekijäillalliset ovat aina olleet tapauksia viineistä viehtyneiden vuosikalentereissa. Niin nytkin, kun C:n Wine Maker Dinner kaataa kaukaista...
HUOM! Artikkeli on hieman vanhentunut, sillä nykyisin (päivitetty 10.1.2022) hän toimii ravintola LiV:issä. Vesa Vuorenmaasta piti tulla runoilija, mutta ammattirunoilun...
Ravintola C on luomu, biodynaaminen ja villi. Ravintola on luonut makumaailmojaan alusta asti paitsi raaka-ainetta ja sen tuottajaa arvostaen, myös eettisiä seikkoja ajatellen. Halutaan käyttää puhtaita, valtaosin kotimaisia raaka-aineita luontoa kunnioittaen. Paljon erilaisia emmeitä kerätään keittiöön suoraan villistä ja ei niin villistä luonnosta.
Ravintola C on saanut uuden, nuoren ja innokkaan sommelièren, joka on motivoitunut oppimaan, kehittymään ja palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella...
Ravintola-alan Oscar-palkinnoiksikin kutsutut PRO-patsaat jaettiin jälleen. Korkealle arvostetun tunnustuksen Hovimestari/Sommelier -sarjassa sai tällä kertaa tamperelainen kisavoitokas viiniguru ja maineikkaan...
Monen kulinaristin päiväuni tulee todeksi Tampereella marraskuussa, kun kaupungissa voi nauttia illallisen Noman tapaan. C saa kokkivieraakseen neljä kertaa...
Syksyinen metsä muuttaa Mylläreihin riistamenun annosten muodossa. Tarjolla on metsäisiä makuja peurasta hirveen mutkattomissa ja edukkaissa muodoissa. Keittiötiimi onkin...
Suomen Sommelierit ry järjestää jo toistamiseen viinialan ammattilaisille suunnatun Wine Symposiumin Tampereella. Tapahtuma järjestetään Tampereen Suomalaisella Klubilla syyskuun 4....
Pohjoismaat räjäyttivät sommeliertaitopankin maailmanmestaruuskisoissa ja käänsivät samalla koko maailman katseet pohjoiseen päin. Parhaimmaksi sommelieriksi 2016 valittiin Ruotsin Arvid Rosengren. Suomen...
Luonnollisesti kasvatettu lähikani on pompahtanut C:n keittiöön ja lautasille. Herkän mutta mehevän makuinen ekoherkku on saanut niin ruokamaakarit kuin ruokailijatkin innostumaan....
Pohjoismaiden parhaat sommelierit ovat kisanneet! Ravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen taituroi tiensä kolmanneksi sommelierien Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa 11.10. Reykjavikissa Islannissa. Kisan voitti Tanskan Jess...