Finlaysonin Palatsin uusi kausimenu pistää bliniksi, hanheksi ja aurinkoiseksi appelsiiniksi. Niistä ja viehkeistä suositusviineistä on kevättalven herkuttelut tehty.
Kevättä on jo ilmassa, joten Finlaysonin Palatsin kausimenukin on vaihtunut raikkaammaksi, keveämmäksi...ja pupuisaksi. Pääruokana maistellaan nimittäin tällä kertaa mouhijärveläistä,...
Alkukevään ehdoton kausiherkku parsa löytyy Tampereen ravintoloiden valikoimista. Wistub Alsace Wistub Alsace avaa kevätkauden tuoreella parsaisella listalla ja uusilla keittiökujeilla....
Wistub Alsace avaa kevätkauden tuoreella parsaisella listalla ja uusilla keittiökujeilla. Ravintolan kokkikaksikko Guy Peled ja Leea Tepponen on luonut...
Frans & Marie on tuonut parsan lautasille monessa muodossa. Hartaasti odotettua keväistä herkkua on mm. niin vuohenjuustosalaatin, lohen sekä briossin...
Ravintola Piemonten keittiötiimi on käynyt jo vahvasti keväisen parsan kimppuun. Parsaa on nyt aivan jokaisessa pääruoka-annoksessa ja muissakin mauissa...
Kevät saapui Finlaysonin Palatsille etuajassa. Lämmittävästä auringonpaisteesta inspiroitunut uusi keittiöpäällikkö Vesa Hiiros innostui hollandaisekastikkeen vatkaamisesta vielä aikaisemmin kuin oli alkuperäisesti suunnitelmissa.
Varma kevään merkki parsa on saapunut Ravintola Tillikkaan. Tätä ihanaa kevätherkkua kokkimme valmistavat perinteitä unohtamatta, mutta kotimaisin kääntein.
Parsan paras sesonki on käynnissä juuri nyt, joten parsavalikoima on laajimmillaan ja laatu on paras mahdollinen. Ravintola Trattoriassa vietetään...
Joskus vanhasta pitää luopua, jos haluaa jotain uutta ja mielenkiintoista tilalle. Niin kävi Tampereen Fransmannin kohdalla, joka oli maan...
Piemonten kevät on startannut raikkaan parsaisesti. Keittiömestari Alexis Tokas on villiintynyt vihreästä siinä määrin, että halutessaan parsaa voi nyt...
Wistub Alsace tarjoaa maaliskuun ajan tiistaista torstaihin härkäannoksen erikoistarjoushintaan 17€