Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkku, joka juontaa makuisat juurensa slaavilaiseen perinteeseen. UkkoMetson bliniviikot kestävät tänä vuonna asiakkaiden toiveesta pitempään, aina helmikuun loppuun saakka.
Yleisön pyynnöstä Purebite tarjoilee nyt sunnuntaisin brunssilautasta, jolle on koostettu herkkupaloja ravintolan ruokatarjonnasta.
Ravintola Trattoria Tammerin puistossa pikkujoulukautta ja joulun odotusta juhlistetaan erikoismenulla, joka tarjoilee mm. lohta lähivesistä.
Purebiten päivän spesiaaleista suosituimmiksi ovat nousseet wok-annokset. Ravintolan väki päätti vastata huutoon luomalla erillisen wok-listan, jonka annoksia saa arkipäivisin lounasajasta iltaan saakka.
Amarillo muuntautuu pihviravintolaksi loppuvuodeksi 2014. Pikkujouluaikaan ja vielä tammikuun alussakin parilat käyvät kuumina erilaisten pihvierikoisuuksien kypysyessä ravintolan keittiössä.
Kun ravintola on tunnettu yökerhobileistään ja terassistaan, ei ruoka ole ollut ihan se paikan ykkösjuttu. Nyt kun ruokalistan uudistajaksi saatiin Gastrolaivankin menestyksekkään ruokatuotteen suunnitellut Santeri Vuosara ja keittiöön Josper hehkuvine hiilineen, on Miamin köökkikelkka kääntynyt uusille urille.
Ravintola C ja armas C'atering avaavat lähipäivinä Tuomiokirkonkadun Armaksen tiloihin uuden ravintolan, armas Kuppilan.
Ympäri vuoden toimiva ravintola on yksi Tampereen aktiivisimmista rock-klubeista. Klubi on myös rento ruokapaikka, jonka Koskenlaskijalla täytetty lihamureke on kääritty pekoniin.
Gastropub Tuulensuuhun on saapunut Ranskasta kuorma tuoreita ostereita. Meren makuiset, asiakkaalle valmiiksi avattavat herkut nautitaan luonnollisesti raakana joko sitruunan tai hakatun sipulin ja punaviinietikkaliemen kanssa.
Keväällä Koskikeskusta vastapäätä avattu Purebite viettää 15.-21.9.2014 ribbs-viikkoja. Salaattipainotteinen ravintola ei siis todellakaan kaihda myöskään lihaisaa purtavaa.
Usein trendi sekoitetaan itse asiassa varsin pysyviin asioihin, kuten ikiaikaiseen olueeseen. Olut on yksi vanhimpia juomia ja se vaahtoaa nyt laaturavintoloissa entistä väkevämmin. Vaikkei pihviravintolana tunnettu Ravinteli Huber ole varsinaisesti olutravintola, siellä juoma on ollut poikkeuksellisen vahvasti esillä heti ravintolan avaamisesta lähtien. Ravintoloitsijoiden uutuusravintola Pork & More tulee olemaan olutravintola vielä vahvemmin.
Hot potit käyvät kuumina Purebitessa lauantaisin. Herkuttelu aloitellaan buffet-muotoisena, jolloin pääsee maistelemaan hot pot -makuja laajalla skaalalla.