Frans & Marie tarjoilee Tampere-päivän kunniaksi mustamakkarapurilaista, joka syntyi keittiömestari Mikko Lemmetyn vitsiksi tarkoittamasta makkaraletkautuksesta. – Koetimme keväällä miettiä Tampere-päivän annokseksi jotain...
Riikka Koskela aloitti talossa aikanaan Original Sokos Hotel Ilves Amarillon palvelupäällikkönä ja otti siitä vuoden päästä otti myös Ilves Bar &...
Kulma26 sai ravintoloitsijaremmiinsä uudet ja innokkaat tekijämiehet, kun Tamer Khalifa ja 4 Vuodenaikaa -ravintolan keittiömestarina toimiva Juho Rajamäki tarttuivat kiinni...
Frans & Marien keittiötiimi on suunnitellut asiakkailleen keväpurtavaksi luomulihaisen karitsaburgerin. Purilaiseen voi käydä haukkaamassa rennosti kiinni vaikkapa oluen kanssa...
Original Sokos Hotel Ilveksen sydämessä sijaitsevan Frans & Marien palvelupäälliköksi pestattu Mikko Lemmetty on kotiutunut nopeasti keittiöönsä ja työtiimiinsä. Köökin...
Frans & Marie on tuonut parsan lautasille monessa muodossa. Hartaasti odotettua keväistä herkkua on mm. niin vuohenjuustosalaatin, lohen sekä briossin...
Bistro Frans & Marie pistää bliniksi runsaslisukkeisin annoksin. Salaisen reseptin mukaan maakaroitujen rapsakkapintaisten blinien kyljessä maistuvat niin metsäiset sarvipäät...
Ensimmäistä kertaa koko Original Sokos Hotel Ilveksen toiminnan aikana sen tiluksilla tarjotaan brunssia ja mallikkaasti tarjotaankin: Frans & Marien...
Chaîne des Rôtisseurs järjestää jälleen kansainvälisen nuorten kokkien maailmanmestaruuskilpailun, jonka karsintataistot ovat jo alkaneet alueellisella tasolla. Tampereen aluekarsintakilpailu järjestettiin...
Uudistuneissa Frans & les Femmes -bistroissa lähiruoka on noussut asiakkaiden suosikiksi kautta maan. Bistrojen ruokalistoja laadittaessa on kuultu asiakkaiden...
Joskus vanhasta pitää luopua, jos haluaa jotain uutta ja mielenkiintoista tilalle. Niin kävi Tampereen Fransmannin kohdalla, joka oli maan...
Bistro Frans & Marie avaa ranskalaiset ovensa 8. huhtikuuta. Ravintola tulee entisen ravintola Fransmannin tilalle Original Sokos Hotel Ilvekseen....