Pizzariumin pääkapellimestari Luca Platania elää ja hengittää pizzaa. Hänen missionaan on saada suomalaiset haukkaamaan kiinni aivan autenttisiin, huolella valmistettujen...
Dennis laski kesän tullen hintojaan, mutta valmistaa silti antimensa edelleen alusta asti itse puolivalmisteita käyttämättä. Myös uusia pizzoja pyrähti...
Tampereenkin Pirkkalassa toimiva pizzeria Via Tribunali tarjoaa perinteistä napolilaista pizzaa, joka saattaa olla pikaruokaa, mutta jota tarjoillaan pitkän jalostus-...
Koskikeskuksen La Mammassa yli kymmenen vuotta toiminut Rafik Hamdi on nyt pistänyt pystyyn ihan ensimmäisen oman ravintolansa. Otavalankadulla Zarillon naapurissa sijaitseva Bianco on mutkaton ja edullinen pizzaravintola.
Lempäälässä sijaitsevan Vaihmalan Hovin Bistron pitsalistalla on uutuutta metsäisissä merkeissä. Suppilovahveroita, luomuherkkusieniä, mozzarellaa, rucolaa ja tryffeliöljyä sisältävä umamipommi on noussut oitis suosikin asemaan.
Pääammatikseen valokuvauksen kertova Jukka Salminen on herkästi innostuvainen moniosaaja. Hän on taitajamiehiä niin musiikin soittamisen kuin tekemisenkin saralla. Viime...
Julkaistu 20.10.2016 Näsilinnankadun Sitko Pizza & Bar on startannut lounaan. Ennen sitä on ollut tarjolla ainoastaan perjantaisin, mutta nyt ravintolassa...
Mistä tuntee hyvän pizzapohjan? Se on ohut. Se on napakka. Siinä on makua. Ja haluat syödä reunatkin, vaikka vatsanahka jo ilmoittelisi kylläisyyden aiheuttamasta venymistilasta.
Pizzatyylien ja niitä nauttivien koulukuntia löytyy yllättävän paljon. Tampereen Hämeenkadun äärellä toimiva Pizzeria Luca on Luca Platanian kunnianosoitus maailman ensimmäisestä pizzeriastaan...
Artesaanipizzaa, rapeaa kanaa ja ranskanperunoita erilaisilla höysteillä tarjoileva Crispy Company avasi ovensa asiakkaille heinäkuun alussa 2023. Vauhdikkaasti kasvavassa Kalevan...
Uusi pizzaravintola avattiin Tampereen Kalevaan syyskuussa 2022 . Slicemonger laittaa uunin kuumaksi Tampereella tiilitalossa, jossa aikoinaan on toiminut Huurteen...
Aleksanterinkadun Denniksessä puhaltavat uudet tuulet. Kotoisassa kortteliravintolassa panostetaankin nyt kovasti niin palveluun kuin ruokaankin. Pakasteille ja puolivalmisteille on annettu...