Tampereenkin Pirkkalassa toimiva pizzeria Via Tribunali tarjoaa perinteistä napolilaista pizzaa, joka saattaa olla pikaruokaa, mutta jota tarjoillaan pitkän jalostus-...
Trattoria don Franco on Tuomiokirkonkadun ja Verkatehtaankadun kulmaukseen juuri avattu rento pizzapaikka, josta saa alkuperäiseen napolilaiseen tapaan paistettua pizzaa tuliterästä Izzo-kiviarinauunista.
RAVINTOLA LOPETTANUT! Kehräsaaressa pääsee nyt pizzan makuun, sillä Cafe & Bar Rainan yrittäjä Johannes Mansikka-aho on lyönyt ravintolahynttyyt yhteen Secret...
Lempäälässä sijaitsevan Vaihmalan Hovin Bistron pitsalistalla on uutuutta metsäisissä merkeissä. Suppilovahveroita, luomuherkkusieniä, mozzarellaa, rucolaa ja tryffeliöljyä sisältävä umamipommi on noussut oitis suosikin asemaan.
Pääammatikseen valokuvauksen kertova Jukka Salminen on herkästi innostuvainen moniosaaja. Hän on taitajamiehiä niin musiikin soittamisen kuin tekemisenkin saralla. Viime...
Secret Sauceity Pizzan ensimmäinen, toinen ja kolmaskin pop up on ollut menestys ja se on päätynyt Kievari Kaksien Kasvojen...
Entisen Gastropub Kalevan tiloissa uuniaan hehkuttaa nyt Pizzeria Myssy. Ehtymättömien ravintolaideoiden ravintoloitsijakaksikko Lappalainen halusi tehdä jotain uutta, joten Kalevan...
Mistä tuntee hyvän pizzapohjan? Se on ohut. Se on napakka. Siinä on makua. Ja haluat syödä reunatkin, vaikka vatsanahka jo ilmoittelisi kylläisyyden aiheuttamasta venymistilasta.
Koskikeskuksen La Mammassa yli kymmenen vuotta toiminut Rafik Hamdi on nyt pistänyt pystyyn ihan ensimmäisen oman ravintolansa. Otavalankadulla Zarillon naapurissa sijaitseva Bianco on mutkaton ja edullinen pizzaravintola.
Pizzatyylien ja niitä nauttivien koulukuntia löytyy yllättävän paljon. Tampereen Hämeenkadun äärellä toimiva Pizzeria Luca on Luca Platanian kunnianosoitus maailman ensimmäisestä pizzeriastaan...
Kalevan maauimalan vieressä sijaitseva kortteliravintola Gastropub Kaleva on vaihtanut aidon italialaisen keittiövaihteen päälle. Pubin keittiöstä tulvii ehdoista ja laadukkaista raaka-aineista...
Hyvän pizzan salaisuuksiin kuuluu kärsivällisyydellä kohotettu taikina, tietää Luca Platania, mies Pizzarium- ja Pizzeria Luca -ravintoloiden takana.