Mitä ei The Bullin listalta löydy, sitä tuskin purilaismaailmassa tarvitaan. Gastropub-Lappalaisten ravintola tuuppaa tarjolle sellaisen arsenaalin lihaisaa burgerpurtavaa, että...
Johan tätä kerittiin odotellakin! 4 Vuodenaikaa on avannut ravintolan vieressä toimivan 4Delin kylkeen hodaribaarin. Grillissä paistuvat raakamakkarat pyöräytetään sämpylän väliin emmeineen, kyytipojaksi saa huurteisen hanaoluen.
Tampereen Kauppahallin suursuosittu lounasravintola 4 Vuodenaikaa on uudenvuodenaattona poikkeuksellisesti myös ilta-aikaan tunnelmoitavissa. Ravintoloitsija Yoni Ichtertz ja tuore keittiömestari Juho...
Osoitteessa Puutarhakatu 12 hehkuvat kuumat hiilet. Lokakuun alkumetreillä ovensa avannut Mashawi on pistänyt pystyyn grillinsä arabialais-turkkilaista ruokaa tiristäen. Ehta hiiligrillattu...
Mikä pyörii kokkismiehen mielessä ja vartaassa? Mehevä tipunen tietenkin. Maaliskuun alussa Koskikeskuksen valloittaa grillattu kananpoika poikineen, kun mm. Saludista...
Pääsiäinen on tipusten aikaa! Niin myös Los Pollos -kanaravintolassa, jossa järjestetään 25.3. pitkäperjantaina kunnon Pääsiäispileet klo 17-23. Erikoisillan tarjoilut koostuvat...
Voimakadun tuttu lounasravintola sekä juhlapalvelu Tom & Crill pistää parilat kuumiksi kesäaikaan myös Laukontorilla. Tarjolla on niin hampurilaisia kuin...
Kalevan kaupunginosa on viimein saanut pitkään odotetun oman Gastropubinsa. Osoitteeseen Pellervonkatu 9 avatun ravintolan nimi on ytimekkäästi ja kuvaavasti...
Kalevan maauimalan vieressä sijaitseva kortteliravintola Gastropub Kaleva on vaihtanut aidon italialaisen keittiövaihteen päälle. Pubin keittiöstä tulvii ehdoista ja laadukkaista raaka-aineista...
Jörn's Döner alkoi puhuttaa ja kohisuttaa ruokakansaa jo kauan ennen Laukontorille ilmestymistään. Berliiniläistyylisiä ja edukkaita dönereitä taituroiva kebabkikkari on...
Ravinteli Pork & More on vastannut kaikkien pyhäsyömäilijöiden huutoon ja pitää putiikin auki jokaisena helmikuun sunnuntaina mässäilymielessä. Porkki röhkii...
Laatuoluita syvän etelän makujensa kanssa tarjoileva Pork & More on nyt saanut oman nimikko-oluen. 24.3.2015 alkaen Porkin hanasta valutellaan todellista juoma- ja keittiöosaamisen yhdistämisen rakkaustuotosta, sillä ravintolapäällikkö Helena ”Hellu” Kangasluoma on luonut oluen itse sopimaan juuri ravintolan ruoille.