Hotelliravintolat

Tampereen hotelliravintolat sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereen keskustassa. Tällä sivulla esittelemme hotellin yhteydessä toimivia ravintoloita ja niiden uutisia, palveluita, käyttämiä raaka-aineita ja kurkkauksia niiden tarjoamiin annoksiin. Hotelliravintolat soveltuvat erinomaisesti myös kokousten ja juhlien järjestämiseen – erityisesti silloin kun niihin osallistuu yöpyviä vieraita. Sivuiltamme löydät myös Tampereen parhaat hotellit.

Masuuniin on metsästetty uutta keittiömestaria pitkään ja tarkasti. Nyt kaupungin maineikkaimpiin kuuluva keittiö on saanut tähtäimeensä miehen, joka metsästää, kalastaa...
Tamperelainen Janne Kostamo on nimitetty Lapland Hotels Tampereen keittiömestariksi. Kostamo on työskennellyt aiemmin keittiömestarina Bodega Salud -ravintolassa. Urallaan hän on...
Ravintolapäällikkö Ville Pulkkinen saapui keskustavilskeisestä hotelli Ilveksestä tunnelmalliseen Tammeriin. Maineikkaan hovimestari Alexander Grobowskyn jalanjäljissä astuva Pulkkinen kutsuu ihmisiä nauttimaan Tammerista ja...
Millaista on käydä mummolassa tai istuskella veneessä mato-ongella? Millaista kävellä metsässä, kun lumihiutaleita leijailee ja havunneulaset rapsahtavat hangelle? Millaista...
Masuuniin voi poiketa syömään vaikkapa vain pääruoka-annoksen verran tai tulla nautiskelemaan pitemmän kaavan kautta. Entistä useampi asiakkaista valitsee valmiin...
Lapland Hotel Tampereen ravintolapäälliköksi on saatu todellinen hotelli- ja ravintola-alan konkari, jossa virtaa vieläpä ehta shamaaniveri. Antti Vielma onkin...
Päivitetty 2.10.2017 Dabbal täräytti 30.9. juhlavasti tarjolle riekkoisen, kuningasrapuisen ja luomukaskinauriisen teemamenun, jonka myötä tuotiin pohjoisen ruska ja raaka-aineet Tampereelle....
Lapland Hotel Tampereen ravintola Dabbal on tuonut sekä rennolle bistrolistalleen että à la cartensa annosvalikoimaan kesäisiä terassinautiskeluun sopivia ja...
Tampereen Lapland Hotellin ravintola Dabbal tarjoilee nyt aivan uutukaisia kevääseen ja kesään kurkottavia makujaan. Hiljattain keittiömestariksi noussut Veli-Matti "Vellu"...
Dabbalin keittiötiimi on käynyt kiinni parsaan ja laatinut kolmen ruokalajin parsamenun, jolla maistuvat parsan lisäksi myös koivu, kuusi –...
Syyskuussa Tampere saa maistaa Lapin lumoa, kun uusi Lapland Hotel avaa pohjoisen maailman kaikkien nautiskella. Lappi tule näkymään, tuntumaan...
Lapland Hotel Tampere ja Kitchen & Bar Dabbal ovat saaneet uudet ohjastajat niin ruokaisalle kuin juomaisallekin rintamalle. Veli-Matti "Vellu"...