Kokonaisen kuukauden ajan UkkoMetson keittiössä kokataan kärsäkästä. Nimittäin porsasta muodossa jos toisessa, niin leikkeenä kuin haudutettuna potkanakin savuolutkastikkeen aateloimana. Ja barbaareillekin on oma annoksensa.
Ensikertalaiset korjasivat potin Tamperradan pintxo-kisassa. Yleisöäänestyksen voitti Pikkubistro Kattilan pintxo, tuomaristo äänesti yksimielisesti Bistro Juliennen makupalan parhaimmaksi. Tänä vuonna Tamperrada...
Artesaanipizzaa, rapeaa kanaa ja ranskanperunoita erilaisilla höysteillä tarjoileva Crispy Company avasi ovensa asiakkaille heinäkuun alussa 2023. Vauhdikkaasti kasvavassa Kalevan...
Lue myös: Syksyn herkkuja Piemonten uudistetulla iltalistalla Ravintola Piemonte on saanut uuden keittiötaiturin makukaravaaniansa ohjastamaan. Suomen Kokkimaajoukkueessakin vieraillut Niko Ervalahti on...
Syksy on ehkä alsacelaisen keittiön ominta aikaa. Runsaan täyteläiset ja lihaisat maut tuovat lämpöä syksyn viimoista höyryävien patojen ääreen houkuttautuneille. Wistub Alsacen uusi syyslista onkin täynnä muhevia makuja.
Kun iskee sormin kiinni possuun Porkissa, on tunne keskiaikaispitoisen riehakas. Nyt on lupa mässäillä! Paikka on tehty juuri sellaiseksi kuin missä ravintoloitsijat Pekka Salmela ja Mika Roito itsekin viihtyisivät: jenkkihenkinen omilla linjoilla, ruoka sellaista, mistä miesten perheet ja työkaverit ovat saaneet nauttia jo vuosia.
Perinteikäs ravintola Tiiliholvi kunnioittaa satavuotiasta Suomea yllätysmenulla, jonka annokset ovat osa maamme ruokahistoriaa. Idea makumatkaan halki vuosikymmenten syntyi halusta...
O’Connell’sin keittiö toimii myös mahdollisen ravintoloiden sulkuajan. Pubiruoka soveltuu hyvin noudettavaksi ja myös toimitettavaksi, joten annoksia voi nyt tilata luokseen...
Masuuni säväyttää syksyssään riistaisella teemamenulla, jonka itseoikeutettu kuningas on harvoin saatavilla oleva karhu. Otson ohella neljän ruokalajin rouhea annoskimara tuo...
Perjantaina saa olla tarkkana, ettei tule jymäytetyksi. Toisaalta kannattaa ehkä harkita, kannattaisiko sittenkin olla hyväuskoinen, koska aprillipilaan langennut saa...
Tampere sai ensimmäisen afganistanilaisen ravintolansa, kun Finlaysonin alueen Afganin keittiössä ryhdyttiin kokkaamaan perinteisiä afganistanilaisia ruokia lounaalla sekä iltaisin. Kesäkuun 6. päivänä...
Ravintola Heinätori on talvisissa tunnelmissa. Pikkuisilla valurautapannuilla paistuvat blinit ja keskiviikkoisin kokataan lämmittäväistä kunnon läskisoosia.