Tiiliholvin salin puolella liekitettävä pippuripihvi on yksi ravintolan tunnetuimmista elämyksistä. - Tämä on helppo vaihtoehto myös yritysvieraita viihdyttäville, sillä siinä...
Finlaysonin Palatsi on varustautunut kylmeneviin keleihin hiukan tuhdimman makuisin annoksin ja mielenkiintoisin, harvinaisin Bodegas Godelian viinitilan juomin. Kyseessä on...
Tiesitkö, että sommelierit ovat tekemisissä monien muidenkin juomien kuin vain viinien kanssa? Heillä tulee olla koko juomakirjo hallinnassa aperitiiveista kahviin. Särkänniemen viinimestari Elisa Närhi on viinien ohella kiinnostunut myös hyvästä kahvista sekä teestä ja käy usein kahviloissa vapaa-ajallaan. Kysyimme Elisalta mitkä ovat hänen suosikkikahvilansa Tampereella.
Food is Art täräyttää jälleen perinteiset Kulinaariviikot kehiin, tällä kertaa hyvinkin eettisin eväin – helmikuussa haukataan lähiheppaa. Viikot starttaavat...
Tiiliholvin syksy on mielenkiintoinen niin makujensa kuin tapahtumiensakin taholta. Riistamenu tuo lautasille yllätyksellisyyttä ja astetta erikoisempia raaka-aineita. Suursuositun 100...
Belgianperunoita, mereneläviä, kukonpoikaa, suolaisia ja makeita vohveleita, simpukoita, simpukoita, simpukoita... August von Trappe tarjoilee niin porukalla jaettavaksi sopivaisia kuin yksin tai kaksin nautiskeltavia belgibistroannoksia laatumaltaisine kyytipoikineen. Hans Välimäen ohjastama lupsakka mutta linjakas ruoka- ja seurusteluravintola sijaitsee aivan keskustan polttopisteessä, Hämeensillan kupeessa vanhassa Matkailutalossa.
Kauppahallista tutut muhevat makkarahodarit ovat ilmestyneet kesäksi myös Laukontorilla paikkaansa pitävään hodarikioski Hotstreetdogziin. Siellä täyslihaiset raakamakkarat tiristetään grillitulilla kypsiksi juuri ennen hot dog -sämpylän väliin sujauttamista.
Nuudelinen ramen-keitto on suunnattoman suosittua kaikkialla maailmassa. Marusekin keittiötiimi täräyttää pitkään toivotut Ramen-päivät käyntiin tiistaina 8.11. klo 16 alkaen. –...
Vain harva kokki uskaltautui luomaan uraa Ruotsia pitemmälle kolmisenkymmentä vuotta sitten. Vesa Leppälä teki sen. Ja samalla mittavan uran maailman huippuhotellien ja -casinoiden ravintoloissa vaativissa pesteissä. Nyt hän on vaihtanut 480 työntekijän vetoiset keittiökatraat yhden miehen köökkiin idyllisessä Pispalassa.
Fabric Bar & Bistrossa on intouduttu parsasta siinä määrin, että keittiössä on laadittu lukuisia parsa-annoksia oodiksi kevään odotetuimmalle raaka-aineelle,...
Keittiömestari Hans Välimäki avaa Hämeenkadulle rennon aasialaistyyppisen ravintolan, Masu Asian Bistron. Niin lapsiperheille kuin bisnesseurueillekin soveltuva ravintola tarjoaa laajan skaalan aasialaistyyppisiä annoksia tamperelaiseen makuun. Masu palvelee myös baarin puolella drinkein ja dj:n rytmein. Ravintolan erikoisuutena on oikea teppanyaki-pöytä.
Johan tätä kerittiin odotellakin! 4 Vuodenaikaa on avannut ravintolan vieressä toimivan 4Delin kylkeen hodaribaarin. Grillissä paistuvat raakamakkarat pyöräytetään sämpylän väliin emmeineen, kyytipojaksi saa huurteisen hanaoluen.