MyBaby – Komedia tulevaisuuden perheestä

to 7.12.
19:00
KOM-Teatteri | Kapteeninkatu 26, Helsinki | iCal

​Start up -yritys Glowheadz on kehittänyt palveluita, joilla kuka tahansa voi tilata ihanasti kotia hoitavan MyMom-äidin ja käsistään kätevän MyDad-isähahmon. Yritys on osannut vastata ihmisten tärkeimpiin tarpeisiin teknologian täyttämässä arjessa. Palveluperheen pitää kuitenkin kasvaa, ja suurin läpimurto on vielä tekemättä.

Osakkaiden omat toiveet nousevat pintaan: millainen olisi täydellinen perhe? Onko työ Glowheadzissa kuin olisi osa isoa perhettä? Entä jos joku haaveileekin omasta, oikeasta lapsesta?

Uusi palvelu saa nimekseen MyBaby. Sen avulla ihminen voi saada kokemuksia vanhemmuudesta ilman raskasta vastuuta, oman lapsen ilman elämänmittaista sitoutumista. Glowheadz räätälöi jokaisen MyBabyn asiakkaiden toiveiden mukaan. Toimiiko uutuuspalvelu lopulta paremmin kuin perinteinen perhe?

​MyBaby on komedia tulevaisuudesta, jossa kukaan ei ole koskaan yksin ja aivan kaikki jaetaan, myös lapset. Se on kertomus työporukasta, joka päättää mullistaa käsitykset perheestä ja vanhemmuudesta.

youtube.com/watch?v=ecZoyNr6pZo


Tapahtuma


MyBaby – Komedia tulevaisuuden perheestä
Päivä: to 7.12.
Aika: 19:00
Hintaluokka: 16-32 Lippu.fi
Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


Tapahtumapaikka
KOM-Teatteri

Kapteeninkatu 26
Helsinki
Hotellit läheisyydessä Punavuori

Kartta latautuu...

KOHOKOHTIA

  • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan