Liuskaluodolla pääset nauttimaan merellisestä ilmastosta Skifferin tunnelmallisella terassilla, jossa on kesäisin usein myös dj soittamassa levyjään iltaisin. Liuskoja eli gourmet pizzoja on tarjolla heti kevään tultua sään salliessa aina elokuun loppuun asti päivittäin ja syyskuussa säävarauksella.

Skifferin liuskoista on saatu nauttia jo useampana vuotena Helsingissä Liuskaluodon ja Erottajan Skiffer-ravintoloissa sekä Viiskulman Primulassa. Tänä kesänä Skiffer ravintolat laajentaa toimintaansa avaamalla Hankoon toukokuussa 2017 uuden Skiffer-ravintolan sekä The Old Skiffer baarin.

Liuskojen makuyhdistelmien takana on keittiöpäällikkö Tuomo Suoranta. Liuska on saanut nimensä ensimmäisen Skiffer-ravintolan, Liuskaluodon ja sen muodon mukaan. Ravintolan juomatarjonta koostuu laadukkaista viineistä ja pääosin kotimaisista pienpanimo-oluista sekä mielikuvituksellisista ja raikkaista cocktaileista.

Skiffer Hanko avataan toukokuussa

Hangon Skiffer sijaitsee itäsataman puolella, Satamakadulla. Tiloissa on aikaisemmin toiminut ravintola Pirate. Hangon Skifferissä tarjoillaan huippukokin luomia herkullisia liuskoja ja salaatteja, tarkkaan harkituin makuyhdistelmin.

Hangon kausiravintola avataan toukokuun 24. päivä. Ravintola tulee olemaan auki koko kesäkauden ajan aina klo 11 alkaen klo 02 asti. Ravintolassa on kaksi kerrosta ja terassi. Alakerrassa tulee toimimaan Skiffer -ravintola, yläkerrassa The Old Skiffer -konseptin mukainen baari. Myös ohjelmaa on luvassa koko kesäkauden, muun muassa live- ja dj -musiikkia, sekä Liuskaluodonkin terassilta tuttuja kesäbileitä.

Hangon sataman sijainti on luonnollinen jatkumo Skifferin merelliselle teemalle, ja sopii täydellisesti kesäkaupungin tunnelmaan. ’’Haluamme tulevaisuudessakin jatkaa Skifferin taivalta meren äärellä, sillä siitä se on saanut alun perin inspiraationsa. Emme halua siis lähteä niin sanotusti merta edemmäs kalaan.’’, sanoo Skiffer-ravintoloiden alkutaipaleelta asti mukana ollut kehitysjohtaja Eetu Halmesmäki. Myös ravintolan sisustus on tunnelmaltaan merihenkinen, ja tulee siksi sopimaan Hangon satamaan täydellisesti.

Skiffer-ravintolat ovat osa yksityisen Peruna & Co. Oy: ravintolarypästä, joka haluaa tarjota asiakkailleen uusia ja yllätyksellisiä makuelämyksiä sekä hyvää palvelua viihtyisässä ympäristössä. Yrityksen nykyisiä ravintoloita ovat Skiffer Erottaja ja Skiffer Liuskaluoto, Primula, The Old Skiffer ja Uunisaari.