MAINOS
Tällä kertaa oluet tulevat todella läheltä, mm. Suomenlinnasta ja naapurin panimoravintolasta. Olutmenu on saatavilla 6.10. - 1.11.2014 välisenä aikana.
Olutta voidaan nauttia ainakin kolmella tavalla. Oivalsin asian Markus Maulavirralta, joka Syötävän hyvä olutkeittokirjan toinen kirjoittaja ja yksi Suomen kuuluisimmista kokeista ja oluen ystävistä.
Maailman suurin olutjuhla on levittäytynyt ympäri maailman ja Helsingissäkin baijerilaiset oluet kuohuavat isoissa litran tuopeissa. Myös HOK-Elannon OlutHuoneissa vietetään Hoktoberfestejä 5.10. asti.
Stadin Panimon American Lager on Suomen Paras Olut vuonna 2014. Vuoden paras olut valittiin Helsingin Rautatientorilla Herkkujen Suomi – Syystober -tapahtumassa torstaina.
7 eri pienpanimoa, 16 vuotta keittelyä. Panimovelho Mikko Salmi valmistaa tällä hetkellä olutta säännöllisesti helsinkiläisessä Ravintolapanimo Teerenpelissä ja toimii toisinaan keikkakeittäjänä Maatilapanimo Hollolan Hirvessä. Kirjoittaa artikkeleita juoma- ja ruokalehtiin sekä kouluttaa niin ravintola-alan opiskelijoita kuin yritys- ja yksityisporukoitakin ympäri maata. Pitää kovasti oluesta, mutta nauttii rennosti viinistä.
Omista pienpanimo-oluistaan ja viskeistään tunnettu Teerenpeli on persoonallinen pienpanimoalan toimija, jonka juuret ovat Lahdessa. Panimoalalla mainetta niittänyt ja hienon olutravintolakonseptin kehittänyt perheyritys astelee isosti Helsingin keskustassa.